DataLøn Basis

- når du vil selv, og kan selv

Løn er ikke en helt enkelt affære - for alle. Men hvis du har stor rutine kombineret med mod på at klare ærterne selv, er et abonnement på DataLøn Basis oplagt til dig og din virksomhed.

Selvfølgelig skal du ikke klare alt fuldstændig selv. Så behøvede du jo slet ikke et lønsystem.

DataLøn både regner og automatiserer en række helt vitale processer fra du sidder med en løn, som din medarbejder skal have, til der kommer et korrekt nettotal ud i den anden ende på medarbejderens lønkonto (og alle andre parter som for eksempel SKAT også er tilfredse).

DataLøn giver dig:

  • Automatisk udbetaling af løn til alle medarbejdere
  • Alle beregninger og overførsler af skatter, pensioner m.m.
  • De nødvendige indberetninger til SKAT, eIndkomst, Danmarks Statistik, Feriekonto m.fl.
  • Integration til dit økonomi- og tidsregistreringssystem, for eksempel til DataLøn Tid
  • Livline (hvis det alligevel kniber) via chat, telefon og mail

Hvad koster det så?

DataLøn Basis abonnementet koster fra 120 kr. pr. måned og 21 kr. pr. lønseddel. Prisen afhænger altså delvist af, hvor mange medarbejdere der skal have løn, og hvor ofte.

Har du allerede besluttet dig, så køb med det samme.

Ja tak til DataLøn Basis

Hvad kan du ellers med et DataLøn Basis abonnement?

Svaret er alt det andet, du kunne tænke dig at bruge vores avancerede regnemaskine til ... Faktisk drejer det sig blot om at fodre DataLøn med tal og værdier i de rigtige felter. Det gælder alt fra søgnehelligdagsbetaling, G-dage ved afskedigelse eller hjemsendelse, inddeling i grupper så medarbejdere med samme forhold som gruppen bliver oprettet med ét klik, personalegoder og ekstra ferietillæg, til for eksempel ekstra feriedage. Og får du oprettet dine medarbejdere korrekt fra start af, er du hurtigt ude over stepperne måned efter måned.

Du kan også bede DataLøn om automatisk at lave 0-indberetninger, hvis der er måneder, hvor du ikke udbetaler løn (det bliver SKAT - og din pengepung - glad for).

Og skulle din sikre hånd svigte en enkelt gang, en svipser kan ske for selv den bedste, så kan du selv i vid udstrækning rette i gammel løn.

Vil du have syn for sagn, giver vi dig meget gerne en demonstration af alle funktionerne. Det er helt uforpligtende.

Vis mig DataLøn indefra

Gratis ekstranumre

Vi glemte helt at nævne, at DataLøn Basis også indeholder:

  • Dokumentation i E-arkiv
  • Levering af lønsedler i e-boks
  • Appen SmartLøn, så dine medarbejdere kan registrere tid, udlæg og kørsel på farten
  • Et velkomst-webinar så vi sikrer, du kommer godt ombord

Er du i tvivl?

Kræver DataLøn Basis måske mere rutine, end du egentlig har? Tænker du på, om du på egen hånd kan lave løn med nok ro i maven og sikre dine medarbejdere den korrekte løn - hver gang?

Så tjek DataLøn Basis+ eller DataLøn Ekspert.

Basis+ abonnement

Fuld tryghed i lønarbejdet. Med Basis+ laver vores erfarne kundesupport blandt andet rettelser for dig - kvit og frit - hvis du kommer til at lave fejl i lønnen. Vi kan hjælpe hele 3 måneder bagud i tid.

Tjek DataLøn Basis+

Ekspert abonnement

Fuld tryghed og support som med Basis+, men læg dertil fri adgang til vores jurister, der er eksperter i ansættelsesret. Passer som fod i hose til dig, der har fingrene godt nede i personaleadministrationen.

Læs mere om DataLøn Ekspert