Derfor er DataLøn nemt

Opstartshjælp med DataLøn 

Vi hjælper dig med at komme i gang

Hvis man ikke har arbejdet med løn før, er der mange ting at sætte sig ind i. Derfor tilbyder vi et opstartskald hvor vi guider dig igennem de vigtigste ting, så du er klædt godt på til lønarbejdet.

Se mere

 

DataLøn integrationer 

Integrationer sparer tid

Med integrationer til tids- og økonomisystemer bliver livet lettere og sparer en masse manuelle indtastninger. Den tid man sparer på det administrative, kan i stedet bruges på forretningen.

Se mere

Skal vi lave løn for dig? 

Vi kan også køre løn for dig

Hvis du ikke har tid eller lyst til at stå for lønarbejdet selv, kan du lade os hjælpe dig. Med LønAdministration skal du bare fortælle os hvad lønnen skal være og vi ordner resten.


Se mere

automatisk nul indberetning 

Automatisk 0-indberetning

Mange er ikke klar over det, men hvis du en måned ikke kører løn, skal SKAT have det at vide. Glemmer man det, får man en bøde på 800 kr. Men det behøver du ikke tænke på, for det klarer DataLøn automatisk.

Online support i DataLøn 

Online support

Det er muligt at få hjælp på alle tider af døgnet. Lønguiden er tilgængelig for alle DataLøn kunder, og vi har lavet nemme og hurtige videoer som viser dig hvordan du gør.

Hjælp til jura 

Hjælp til jura

Det er vigtigt for virksomheden at have styr på det juridiske. Med DataLøn kan du få hjælp til kontrakter og få personlig rådgivning af vores erfarne jurister. Vi kan også laver kontrakterne for dig, til konkurrencedygtige priser.