Retail Efficiency Management

SameSystem gør det muligt for din virksomhed at planlægge, tilpasse og optimere dens arbejdskraft mere effektivt. En moderne løsning som bliver specifikt designet til jeres virksomhed, med værktøjer inden for vagtplanlægning, tidsregistrering, budgettering og HR.

Nu er det ikke længere nødvendigt at have en række forskellige løsninger – SameSystem er det komplette Retail Efficiency Management (REM) system.

Ring for en pris eller et uforpligtende møde på 70 70 70 27

Læs mere om SameSystem

SameSystem
Få mere tid til din forretning
 

Mindre administration, mere salg

Nem planlægning af arbejdstid, fravær, udlån og mere komplicerede hændelser. SameSystem assisterer butikschefen ved enhver lejlighed, så hvis en ansat for eksempel melder sig syg, er butikschefen i stand til hurtigt at kalde erstatning på arbejde via dedikerede værktøjer.


 Enkel og nem løsning
 

Altid tilgængeligt

Da SameSystem er en løsning i skyen, har jeres ansatte altid adgang til systemet – enten via computeren eller appen. Her har de mulighed for at følge op på deres arbejdstid, korrigere vagtplanen, samt monitorere nøgletal og resultater.

Flyt fra et andet system til Bluegarden
 

På den sikre side

Sæt specifikke regler op for adfærd, som de ansatte skal følge. Begræns planlægningen uden for åbningstiderne. Få systemet til automatisk at tildele forskudtidstillæg og overtid. Modregn automatisk lønninger ved overforbrug af ferie. Alt dette og meget mere garanterer at virksomheden bliver drevet på jeres betingelser.

Tilfredse og glade medarbejdere
 

Effektivitet først

Butikscheferne har altid adgang til salgstal, budgetter og andre vigtige KPI’er direkte fra vagtplanen, hvilket resulterer i, at deres planlægning altid afspejler trafikken i butikkerne.

Smart værktøj til budgetplanlægning

Udregn automatisk jeres måneds- og dagsbudgetter, hvor der er taget højde for arrangementer, helligdage og lukkedage.


Pålidelig tidregistrering

Tidsregisteringen sørger for at I aldrig betaler for mere end hvad dine ansatte ren faktisk arbejder. Tilpas opsætningen til netop jeres behov, og registrer enten via appen eller computeren.


Avancerede analyser

Adskillige rapporter og statistikker er tilgængelige – både via SameSystem, eller som csv- og excel-filer. Få jeres ynglings rapporter sendt til jer automatisk, således at I blandt andet kan blive informeret når der er mulighed for refusion.

Fleksibelt kontraktmodul

Hold styr på alle jeres ansatte via SameSystem. Definer nøjagtig hvilken data I ønsker for jeres ansatte, og generer lyn hurtigt kontrakter ud fra dette.

Skræddersyet til at eksportere lønfiler

SameSystem er skræddersyet til at kunne eksportere lønfiler til netop Bluegarden. Alt fra arbejdstid, fravær, overforbrug af ferie til forskudttidstillæg samt overtidstiillæg er muligt.

Det tager blot fem minutter at genere en lønfil fra SameSystem. Denne skal blot indlæses i Bluegarden, hvorefter alt løninformationen er tilgængelig.


Benjamin Pedersen, Bahne

I Bahne har vi stor gavn af SameSystem. Systemet gør det muligt for os at bemande butikkerne helt skarpt. Vi bruger budgetmodulet til blandt andet beregning af lønbudgetter, så vi nøje kan følge lønudviklingen helt ned på dagsbasis.

Benjamin Pedersen, Salgs- og marketingschef, Bahne