622865111ac344c851811dc4_Dashboard_medium-p-800.png


Er Heap pension en god løsning for dig?

Når der indbetales til pension via dit dataLøn lønsystem, bliver beløbet trukket fra i medarbejderens bruttoløn - før det bliver trukket i skat. Det er en kæmpe fordel, at pensionen automatisk trækkes via lønnen og ikke skal overføres manuelt. At man med Heap kan vælge en fleksibel løsning og ændre beløbet måned for måned er en ideel løsning for SMV-ejere og iværksættere med variabel indtjening.

Opret pension   Opret pension til medarbejder

Heap pension er nemt for alle

  • Ingen administration - Med Heap for virksomheder slipper I helt for bøvlet administration og omkostninger. Ingen gebyrer for virksomheden.
  • Fleksibel - Dine ansatte bestemmer selv, hvor meget de overfører, og hvilke forsikringer der passer til deres behov. Ingen bindinger eller minimumskrav.
  • Støttende - Vi har gjort pension nemt at forstå, så dine ansatte let kan komme i gang selv, og vi står altid klar til at rådgive på telefon, chat og online møder.
  • Bæredygtig - Topdanmarks investeringseksperter optimerer løbende dine ansattes pension for et højt og bæredygtigt afkast.

Det mener brugerne

“Ligeså knastørt og tungt som jeg har oplevet pensionsrådgivning og vejledning deromkring, ligeså seamless, simpelt og overskueligt er mit første indtryk som bruger af Heap. Tiltrængt produkt med super fedt design, som passer perfekt til dem, der kører uden livrem og sele, har svingende indtægter og brug for fleksibilitet. De varmeste anbefalinger herfra” Jacob Vidkjær, Ejer og Motion Designer, Playminds

 

“Heap er super nemt at sætte op! Det var forfriskende at man ikke skulle sidde i timevis i møder, og læse side op og side ned i et sprog som er helt forældet. Heap's onboarding process tog 10-15 minutter, og de har været så gode til at kommunikere og hjælpe mig på vej. Hjemmesiden er super simpelt, men giver et godt overblik over hvor man er i sin opsparing, og hvad det betyder lige nu, og når man går på pension engang. Kan kun anbefale Heap”. Ninna Olsen-Stryhn, CEO, TheHub

Hjælp dine ansatte med en pensionsordning

Fleksibel og bæredygtig pension til de ansatte, helt uden bindinger og gebyrer. Dine ansatte bliver hjulpet godt i gang med en personlig kontaktperson.

Book møde nu

Er du lønmodtager og ønsker at oprette en pensionsordning

Slut med tvungne faste indbetalinger, lange telefonkøer og uforståelige e-boks breve. Med Heap får du endelig en moderne pension, som passer til dit liv, og du slipper for at skulle rette i din forskudsopgørelse og minimere risikoen for forkert beskatning gennem året.

Få straks adgang