Se hvordan du køber en APV-analyse

Inden du køber 

Før du køber en APV-analyse hos os, skal du være opmærksom på, at APV-analyserne er skræddersyet til den enkelte branche. Det betyder, at hvis du har medarbejdere i flere brancher, skal du bestille en APV-analyse pr. branche. Hvis du eksempelvis både har medarbejdere, der arbejder i produktionen, og medarbejdere, der arbejder på kontor, skal du altså bestille 2 APV-analyser - 1 inden for produktion og 1 inden for kontor.

Du kan bestille én APV-analyse ad gangen. Når købet er gennemført på den første APV-analyse, kan du gå tilbage og lave en ny bestilling på en anden branche.

I har 15 dage

Når du modtager spørgerammerne fra Oshure, har dine medarbejdere 15 kalenderdage til at svare. Herefter bliver der lukket for besvarelser. Tjek derfor dit spam-filter, hvis ikke du har modtaget spørgerammerne inden for 2 hverdage. Du modtager dagligt en statusmail, der fortæller, hvor mange af dine medarbejdere, der har besvaret spørgerammen. Når de 15 kalenderdage er gået, vil du modtage rapporten fra Oshure for besvarelserne i den pågældende branche.

Sådan gør du

Find ud af, hvor mange medarbejdere der skal deltage i APV-analysen, og hvilken branche, de hver især tilhører.

Klik i oversigten herunder på den første branche, som du skal bruge en APV-analyse til. Klik herefter på ‘Bestil APV-analyse’.

Oplys kontaktpersonens navn, e-mail mm. samt oplysningerne på det kort, som beløbet skal hæves fra. Den kontaktperson, du angiver, modtager spørgerammen og skal sende den videre til medarbejderne. Kontaktpersonen vil også modtage den daglige statusmail samt den endelige rapport.

Du har nu købt en APV-analyse til den første branche. Hvis du skal bruge APV-analyser til mere end én branche, skal du lave en ny bestilling. Efter første bestilling, vil du automatisk blive spurgt om, du ønsker at bestille analyser til andre brancher.

Vælg din branche her