“Jeg vil klart anbefale DataLøn til kolleger i branchen"

- Michaell Pedersen, forpagter af Restaurant Nordstjernen.

Bliv ringet op Få DataLøn nu

Nordjysk restaurant klarer lønnen i et snuptag

Man behøver ikke at være ekspert i hverken løn eller it for at bruge DataLøn. Det er indehaveren af Restaurant Nordstjernen i Nordjylland et bevis på. Han er selvudnævnt lønansvarlig for restaurantens fastansatte og løsarbejdere, og det er hverken særligt svært eller tidskrævende, siger han.

Den 1. oktober 2020 blev Christoffer Hallager og Michaell Pedersen de nye forpagtere af Restaurant Nordstjernen i Blokhus. Selvom Michaell Pedersen ikke havde nogen erfaring med at lave løn, blev det alligevel hans ansvar at sørge for korrekte og rettidige lønudbetalinger til blandt andet elever, tjenere, kokke, opvaskere og de mange løsarbejdere, der hjælper til i især sommerperioden.

“Restauranten brugte også DataLøn, før vi overtog restauranten, så det var et system, jeg overtog. Heldigvis er DataLøn meget nemt at finde rundt i. Også selvom man, som jeg, aldrig har lavet løn før. Det hele er logisk stillet op, og man får automatisk hjælp til at udfylde de ting, man skal,” siger han.

 

 

Restaurant_Nordstjernen_1959.jpg

 

 

 

Nordstjernen_850x500.jpg

Understøtter forskellige personalegrupper

Restaurantens mange personalegrupper gør det ekstra vigtigt at have en lønløsning, der holder styr på de forskellige løntrin og overenskomster for blandt andet færdigudlærte og elever.

“Det er vigtigt for Christoffer og mig, at vi kan stå inde for, at vores ansatte får den rigtige løn, og at lønnen passer med deres timeantal. Det hjælper DataLøn os med at holde styr på. Jeg bruger vel samlet set halvanden time på løn om måneden, og det er fint. Jeg har set, at der også findes en SmartLøn-app, som kan gøre lønarbejdet endnu nemmere og mere tidsbesparende for mig. Jeg har bare ikke haft tid til at kaste mig over det endnu, men det er noget, jeg vil kigge nærmere på,” siger Michaell Pedersen.

Han fortæller også, at noget af det, der giver værdi i hverdagen er, at DataLøn har en integration til deres økonomisystem, e-conomic. Det sparer restauranten for en masse tid, besvær og fejltastninger, når dataudvekslingen mellem de to systemer ikke foregår manuelt.

Se alle integrationerne her

God hjælp fra supporten

Det sker en gang imellem, at der dukker spørgsmål op til løn, som Michaell Pedersen ikke kan svare på. Eksempelvis når en elev spørger ind til specifikke forhold på sin lønseddel, eller når der opstår tvivl omkring de nye ferieregler.

“Når jeg har et spørgsmål, sender jeg en besked til supporten eller ringer ind, og så kommer der altid et hurtigt og godt svar retur. Supporten fungerer virkelig godt,” siger Michaell Pedersen og runder af:

“Jeg vil helt klart anbefale DataLøn til kolleger i branchen eller andre, som ikke har løn som deres spidskompetence. Ganske enkelt fordi det er så nemt at gå til og fungerer rigtig godt. Det er et system, der bare virker.”

 

Restaurant_Nordstjernen_2254.jpg

 

Restaurant Nordstjernens fordele med DataLøn

  • Personlig support og rådgivning.

  • Alle beregninger, overførsler og indberetninger til SKAT, ATP, pension og ferie sker automatisk, når man godkender løn i DataLøn.

  • Lønsedler sendes automatisk til e-Boks og lønbilag til e-arkiv.

  • Automatisk indberetning af løn- og fraværsstatistik til Danmarks Statistik.

  • Løbende optimeringsmuligheder bliver frigivet med nye releases af softwaren.

 

 

Restaurant_Nordstjernen_2535.jpg

Beregn din pris - du får svar på 1 minut 

Er du nysgerrig på, hvad det koster at lave løn hos os? Med vores prisberegner kan du nemt og hurtigt regne din månedlige pris på DataLøn ud - både for lønsedler og abonnement. Vi sender også en mail til dig med din personlige prisberegning med det samme.

Beregn din pris her

 

lommeregner_850x500.jpg