Er du klar til et nyt lønår?

2021 bød på mange nye tiltag i DataLøn

... og vi garanterer for et ligeså spændende 2022. Vi arbejder nemlig hele tiden på at gøre det nemmere for dig at lave løn, og derfor kan du også forvente nye lækre funktioner og tiltag i det nye år.

 

Ny lønindberetning og ny visning af medarbejderne

I 2020 inviterede vi en række kunder til at give deres mening om lønindberetningen og visningen af medarbejdere i DataLøn. Vi ville gerne gøre det bedre, men det skulle være ud fra vores kunders ønsker og ikke vores egne. Og sidste år kunne vi endelig løfte sløret for resultatet. 

Som du måske husker, bød sommeren 2021 på en helt ny måde at se og rette dine medarbejdere, og samtidig lancerede vi også en helt ny måde at indberette løn. Vi håber, at du er blevet glad for de nye visninger. 

 

Vores nye tidsregistreringssystem gør det endnu nemmere at indberette løn

2021 var også året hvor vi lancerede DataLøn Tid - vores helt eget tidsregistreringssystem. Systemet taler direkte sammen med lønsystemet, og gør det altså en hel del nemmere for dig, at lave løn.

Læs mere om DataLøn Tid Se systemet på et gratis webinar

Alle dine muligheder for hjælp og rådgivning

Chatten
Chatten er et fantastisk værktøj, hvis du har kortere, konkrete spørgsmål. Du får hurtigt svar og kan komme videre med dit lønarbejde uden at vente alt for længe. Bare husk at holde chatvinduet åbent, så du ikke mister din plads i køen.

Du finder chatten nede i højre hjørne, når du er logget på DataLøn.


Vigtige artikler, der giver overblik
Vi har lavet en artikel, der samler op på jeres mest stillede spørgsmål.

Er det så ikke bare en FAQ? Ja og nej. Ja, fordi du kan finde svar på de mest stillede spørgsmål. Nej, fordi FAQ’er tit er støvede og gamle og ikke særligt opdaterede. Det er vores ikke. Vi opdaterer den hele tiden og mindst én gang om måneden, så vi anbefaler, at du tager et kig der, næste gang du sidder med spørgsmål.

Vi kalder den “Alt du skal vide lige nu”. Du finder den på vores hjemmeside under “log ind” inden du logger på lønsystemet eller i bunden af hvert nyhedsbrev.

 

Open Mic
Det her er også en ret fantastisk mulighed for hjælp. Mest fordi vi giver dig mulighed for at gribe mikrofonen og spørge løs, uden at du behøver stå ansigt til ansigt med en eventuel sceneskræk. 

Vi holder Open Mic hver onsdag kl. 10 og op til lønafleveringen,, hvor vi planlægger flere tider, så alle kan få svar. 

Tilmeld dig den næste Open Mic

 

 
Supportcenteret
Supportcenteret er en tag-selv-buffet af vejledninger!

Vidste du, at hver eneste gang der bliver lavet en ændring eller en ny funktion i lønsystemet, som har betydning for dit arbejde, så skriver vi vejledninger, der skal guide dig skridt for skridt?

Skulle du mod forventning ikke finde det, du søger, eller falder du over en vejledning, der ikke ikke giver dig svar, så giv os endelig besked. 

Vi tager hul på et spændende 2022

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre og at gøre lønarbejdet nemmere for dig. Derfor kan du også forvente et spændende 2022 med nye, lækre tiltag og funktioner. 

Vi glæder os til at præsentere dig for dem gennem det nye år. 

Endnu engang rigtig godt nytår!

 

kundecenter_850x500.jpg