Sømløs sammenhæng mellem tidsregistrering, løn og økonomi

Tidsregistreringsvirksomheden Intempus er et produkt af integrationsfilosofien og den åbne sammensmeltning af systemer. Her fortæller salgsdirektøren, hvordan Intempus forestiller sig det frie flow af data mellem tidsregistrering-, løn- og økonomifunktion.

”Vores virksomhed har ingen eksistensberettigelse, hvis ikke vi kan dele vores data med andre.” Således indleder partner og salgsdirektør i Intempus, Peter Haahr Rasmussen. Intempus er et godt eksempel på, hvad man kunne kalde et best-of-breed-produkt. Intempus er dygtige til lige præcis én disciplin, og det er at udvikle tidsregistreringssystemer til virksomheder med medarbejdere på farten. De breder sig ikke ud over flere anvendelsesområder, men har fokuseret på den funktionalitet, der ligger i digital timeregistrering via mobile enheder.

Som Peter Haahr Rasmussen forklarer, så kiggede Intempus – som blev startet i 2012 – meget tidligt i deres udviklingsproces efter relevante partnere i markedet, der kunne være med til at give kunderne en oplevelse af sammenhæng på tværs af deres administrationssystemer, så de kunne slippe for tastearbejde.

”Det viste sig, at økonomisystemet e-conomic var de eneste i markedet, som havde en åben API-filosofi. Nogle af de andre økonomisystemer, vi talte med på det tidspunkt, var slet ikke klar. De sad fast i en lidt forældet tankegang, hvor man baserer sin udvikling på programmering og dyre konsulenttimer. e-conomic er derimod en standardløsning og en platform, som alle frit kan programmere op imod. Det passede perfekt til vores tilgang,” siger Peter Haahr Rasmussen.

Han forklarer, at via e-conomic fandt Intempus ud af, at Bluegarden var i gang med at udvikle et åbent API, et API som Bluegarden netop har lanceret med Intempus som den første partner. John Mathiesen er Key account manager og partneransvarlig hos Bluegarden og har ansvaret for at udbygge og opbygge stærke relationer til virksomheder som Intempus: "Det er afgørende for os hos Bluegarden, at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger på markedet. Der er Intempus et eksempel på, at vi får adgang til noget af det mest moderne tidsregistrering jeg har set. Det hænger nu så tæt sammen med Bluegarden, at vores fælles kunder kommer til at bruge meget mindre tid på lønadministration og på tidsregistrering." Bluegarden vil derfor over de næste år bruge mere tid på at fremhæve de partnere, som er med til at gøre Bluegarden til et endnu bedre lønsystem.

Da Valdemar voksede

For at illustrere gevinsterne ved at integrere forskellige services, bruger Peter Haahr Rasmussen et virkeligt eksempel fra Intempus. De har en kunde, der hedder Valdemar. Valdemar er murermester med egen virksomhed. For nogle år siden havde Valdemar fire ansatte, og han håndterede på det tidspunkt alle medarbejdernes timeregistreringer manuelt med stakkevis af papirer og timevis af arbejde til følge.

Derfor overgik han fra ugesedler til mobil tidsregistrering via Intempus. I løbet af det kommende år voksede Valdemars virksomhed til 10 ansatte. Så han skiftede fra sit gamle økonomisystem til e-conomic. Det gjorde samtidig, at han fik integreret tidsregistreringen fra Intempus med økonomifunktionaliteten i e-conomic, så han nu løbende havde overblik over hvor meget han tjente pr. sag og hurtigere fik hentet pengene hjem på sagerne. Derefter voksede virksomheden igen, og i dag har Valdemar +30 mand ansat, hvilket fik ham til at vælge en løsning fra Bluegarden til at håndtere løn.

I dag er alle Valdemars IT-værktøjer tæt forbundet via API'er. Det betyder, at Valdemar får en fuldautomatisk administration, hvor revisor bare skal holde øje med, at bogføringen er korrekt, og at regnskabet stemmer, mens Valdemar får det fulde overblik over ansatte, projekter og virksomhedens samlede økonomi,” siger Peter Haahr Rasmussen og slutter:

”Det opleves som forskellen på at arbejde i tre isolerede systemer og på at arbejde i én lang, glidende bevægelse. Og det vil også opleves som forskellen på at begå relativt flere fejl, fordi praksis tidligere har bestået af mange manuelle arbejdsgange, til at begå relativt færre fejl, fordi data flyder mellem programmerne i et lukket system.”

Tilknyt din Dataløn-aftale til Intempus med få klik ved at logge ind i Dataløn. Du kan også tage en snak med Intempus på 26 390 400.

Intempus