Bluegarden


Hvor mange timer er der i dit døgn?

Som iværksætter er det vigtigt at bruge tiden effektivt. 24 timer er ikke altid nok. Skal du ansætte medarbejdere? Løn er mere end et beløb på en lønseddel - det er også overenskomster, love og regler.
Vi har samlet den bedste viden til dig, 
der skal lave løn første gang, og dig, 
der skal ansætte din første medarbejder.

Hent guiden "Hvad er løn?"

Hent guiden "Den første medarbejder" 

  Enkel og nem løsning
 

DataLøn

Danmarks mest populære lønsystem, som anvendes af mere end 60.000 virksomheder. Lav lønarbejdet nemt, hurtigt og sikkert - vi hjælper dig, når du har brug for det.
 Få kontrol med DataLøn

  Få mere tid til din forretning
 

LønAdministration

Med LønAdministration kan du koncentrere dig om din forretning. Du kan indberette via app, online eller telefon, og så laver vi lønnen for dig.

 Spar tid med LønAdministration

  Udbyg din løsning med integrationer
 

Integrationer

Automatisk overførsel af data mellem dine IT-systemer gør arbejdet hurtigere, enklere og mere sikkert. Du sparer tid på indtastning og får færre tastefejl.

Find dine andre systemer her

Vi hjælper dig godt i gang

Når du bliver kunde hos Bluegarden hjælper vores lønkonsulenter dig gratis i gang med at oprette din virksomhed og dine medarbejdere, så alt bliver sat korrekt op. Så kan du hurtige komme i gang med det det handler om: at lave løn!

Få DataLøn med starthjælp

Fri support og rådgivning

Vi har over 40 års erfaring med løn- og personaleadministration. Med LønAdministration får du altid fri support og rådgivning på telefon og mail, når du har brug for det. Dukker der spørgsmål op undervejs, tager du bare kontakt til Bluegardens lønkonsulenter. De sidder klar til at hjælpe dig videre – det hele er med i prisen.

Har du ikke tidligere arbejdet med løn?

Så kan du med fordel gennemgå vores gratis e-learning kursus 'Hvad er løn?'. Her får du generel viden om løn uden fokus på et bestemt lønsystem.

Start kurset

Hvad er løn

Bliv inspireret af andreFreelance Isolatøren laver løn i frokostpausen på ét minut   
Der er så mange ting, der er besværligt ved at være selvstændig, men løn er ikke én af dem. Jeg plejer at lave løn i min frokostpause. Det tager måske et minut.

Svend Astrup, ejer af Freelance Isolatøren ApS

Thomas Resen, ejer af tømrer- og snedkervirksomheden Østerbrogruppen ApS   
Hvis jeg støder på nogen, der spørger mig til råds, vil jeg helt klart anbefale dem at bruge en af Bluegardens lønløsninger. Helt klart.

Thomas Resen, ejer af tømrer- og snedkervirksomheden Østerbrogruppen ApS

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vores dygtige salgskonsulenter sidder klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan Bluegarden kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os

Kontakt vores salgsafdeling: Tlf: 72 27 90 19