Få overblik over de vigtigste regler inden for personalejura

Står du med ansvaret for ansættelser af nye medarbejdere, eller mangler du blot et overblik over de vigtigste regler inden for personalejura? Så står vores dygtige jurister klar til at hjælpe dig!

Som personaleansvarlig er der mange regler at holde styr på, når man skal udarbejde kontrakter eller holde styr på løn og personalevilkår. Faktisk opstår mange sager mellem virksomheder og lønmodtagere på grund af uklarheder og mangler i ansættelseskontrakter, og det kan koste virksomheden dyrt. Det er nemlig virksomhedens ansvar, at have et overblik over regler og vilkår for deres medarbejdere.

Tag på kursus og skyd genvej

Derfor tilbyder vi nye kurser til dig, der har ansvaret for dine ansatte eller dine kollegers ansættelsesforhold.

Vi klæder dig på med grundlæggende viden inden for HR og personale, og hjælper dig med at skabe overblik over, hvilke regler og faldgruber, du skal være opmærksom på. 

Vi guider dig igennem personalejura let og smertefrit, så du er klædt godt på til at sikre, at dine medarbejdere får de vilkår, som de har krav på.

Meld dig til nu og få rabat

Melder du dig til nu, får du 10 % i rabat. Tilmelder du dig begge vores kurser, sørger vi for 25 % rabat til dig, men skynd dig – begge kurser afholdes allerede i oktober! 

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere om og meld dig til de nye kurser

Min(e) første medarbejder(e)
afholdes den 8. oktober på Langebrogade fra kl. 9.00-11.30 og koster kr. 2.400,00

Udvidet kursus om ansættelseskontrakter
afholdes den 8. oktober på Langebrogade fra kl. 12.30-16.00 og koster kr. 2.400,00

Kom igang med personalejura