LønAdministration – Lad os klare lønarbejdet for dig

Med LønAdministration slipper du for besværet

LønAdministration er for dig, der gerne vil bruge din kostbare tid på andet end løn og administration. Med denne lønløsning klarer vi alt det administrative i forbindelse med løn og udbetaling, indberetning osv., så du kan koncentrere dig om din forretning.

Få Danmarks bedste lønadministration

Vi tilbyder professionel og kyndig lønadministration til alle virksomhedstyper, og vi står for alle aspekter af lønnen i virksomheden.

Når du vælger LønAdministration, slipper du for besværet med lønkørsler, men du kan også være sikker på, at du og dine medarbejdere får jeres løn til tiden. Uden at du behøver bruge mere end nogle få minutter om måneden.

Løn er en tillidssag, og med os som din lønadministrator kan du være helt rolig. Vi er både eksperter og specialister i netop lønadministration.

Hvorfor vælge LønAdministration?

Hvis du driver en virksomhed med flere ansatte, kan det være en fordel at lade os stå for lønadministrationen. Dels fordi lønkørsler kan være tidskrævende, men også fordi der kan gælde forskellige vilkår for de forskellige medarbejdere, der kan gøre lønadministrationen mere kompliceret end ellers.

Løsningen LønAdministration er dermed en sikkerhed – både for dig og dine medarbejdere – fordi vores kyndige konsulenter tager sig af alt inden for løn og udbetaling, indberetning, kørsler osv. Du skal blot give os besked om, hvilke medarbejdere der skal have hvad i løn, så klarer vi resten. Og du vælger selv, om du giver os besked via vores app, online eller ved at ringe til os. Så bliver det vist ikke nemmere.

Hvad koster LønAdministration?

Lønbehandling og konsulentbistand

  • Medarbejder med månedsløn, pr. lønseddel - kr. 155,00
  • Medarbejder med 14-dagesløn, pr. lønseddel - kr. 99,00
  • Rettelser til tidligere indsendt løn op til 3 måneder - kr. 0,00 (Inkluderet)

Supplerende konsulentbistand
  • Timepris (pr. påbegyndt kvarter) - kr. 1.220,00

Alle priser er ekskl. moms.

Vil du vide mere om LønAdministration?

Har du spørgsmål til LønAdministration, eller vil du gerne vide mere om løsningen, og hvorvidt det er noget for dig, så kontakt os endelig.

Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe og rådgive dig, så du træffer den helt rigtige beslutning om lønadministration for din virksomhed.