Få mest muligt for pengene

Udnytter du alle de lækre fordele og funktioner, som du frit kan benytte med et DataLøn-abonnement?

Som kunde i DataLøn skal du selvfølgelig have mest muligt ud af dit abonnement. Derfor har vi skabt et overblik over alle de lækre fordele, som du kan nyde godt af. Bare rolig - det handler hverken om ændringer i pris eller funktionalitet. Vi vil bare så gerne have, at du får mest muligt for dine penge.

Se hvad DataLøn koster med alle de lækre funktioner

Afstemning og rapportering

I DataLøn kan du trække rapporter, som kan hjælpe dig med afstemningen. Med rapporten løndata kan du eksempelvis se alle lønposter for dine medarbejdere, og kan dermed være en god hjælp til din afstemning.

 

Automatisk løn

Hvis dine medarbejdere alligevel bare skal have den samme løn udbetalt hver måned, kan du med fordel bruge funktionen 'automatisk løn'. Når først du har styr på indtastningerne, sætter du bare lønnen til at køre lønnen automatisk. Så sparer du nemt tid på lønarbejdet.

Automatisk overførsel til ATP og Samlet Betaling

I DataLøn sikrer vi, at dine indtastninger indberettes automatisk til blandt andet ATP, DAB, FMB DA/LO, DA Barselsfond og Samlet Betaling. Vi sørger også for at indberette alle afregninger til det offentlige - eksempelvis til SKAT. Så er der én bekymring mindre og mere tid til andre ting!

Digital kalender

Når man laver løn, er der mange vigtige datoer og frister at holde styr på. Men vores digitale kalender gør det nemt at få overblik. Den indeholder vigtige frister for lønafleveringer og betalinger til det offentlige. Og så kan du tilmed få dem vist i din egen kalender! Det er altså slut med at have den gamle terminskalender liggende og samle støv. Vi samler det hele ét sted - nemlig i din egen kalender.

Find vejledningen til opsætningen her

Mit.dk og e-arkiv

Som virksomhed må du ikke sende elektronisk post, som indeholder ukrypterede, personfølsomme oplysninger. Det behøver du dog ikke bekymre dig om, hvis du er kunde hos os. Alt hvad der foregår i DataLøn er selvfølgelig i et sikkert miljø, og alt hvad vi sender til dig og dine medarbejdere, bliver sendt via Mit.dk eller e-arkiv. Begge er sikre linjer, som ikke koster ekstra. Du har dog også mulighed for at tilkøbe eBoks Privat, hvis dine medarbejdere ønsker at modtage deres lønsedler der.
Ferieregnskab

Hos DataLøn har du mulighed for at få medarbejderens ferieregnskab vist på lønsedlen uden at det koster dig ekstra. På den måde kan både du og medarbejderne følge med i, hvor mange feriedage de har optjent og afholdt. Smart, ikke?
Fraværskalender

Med fraværskalenderen kan du nemt holde styr på dine medarbejderes fravær. Du kan nemlig registrere forskellige typer af fravær på hver enkelt medarbejder og du kan hente en rapport med det samlede overblik. Hvis vi skal hjælpe dig med at søge refusion, giver du os bare besked.

 

Integrationer

Hos DataLøn kan du integrere med op til 40 forskellige systemer. Vi har integrationer til både regnskabs-, kørsels, HR-, POS- og tidsregistreringssystemer. Det koster dig ikke ekstra. Til gengæld får du mere tid til sjovere opgaver. Når du skal i gang med opsætningen, hjælper vi dig trin for trin i vores vejledninger, som du allerede har adgang til via supportcentret.

 

Prøveberegning

Inden du kører lønnen afsted, kan du lave en prøveberegning kvit og frit, så du kan gennemgå dine indtastninger. Så er du sikker på, at du laver korrekt løn til dine medarbejdere.

 

Ret fejl i lønnen

Hos DataLøn har du mulighed for at rette fejl i lønnen, hvis uheldet er ude. Har du tastet forkert, kan altid udbetale penge via en bankoverførsel til dine medarbejdere, så de ikke står og mangler dem. Bagefter skal du bare huske at skrive udbetalingen på lønsedlen som en aconto-udbetaling, så medarbejderne ikke får dobbelt løn. 

 

Ring, chat eller skriv

Det koster dig ikke ekstra at blive klogere hos os. Vi har et ret fantastisk kundecenter, som elsker at hjælpe - hvad enten det er på chat, mail eller telefon.

 

Statistik

Hvis din virksomhed er udvalgt til at indberette statistik, kan du tilmelde dig via DataLøn - så sørger vi for at indberette løbende til statistikmodtagerne uden du behøver at gøre noget selv.

 

Supportcenter

I supportcenteret finder du en overdådig tag-selv-buffet af vejledninger, guides og hjælpevideoer. Her kan du altid finde artikler, der guider dig trin for trin eller som giver dig svarene på de mest stillede spørgsmål. Og det bedste af det hele er, at du allerede har fri adgang til supportcenteret.

 

Ved du, hvad et lønsystem skal kunne?

Få en gratis tjekliste, så du er sikker på, at dit lønsystem kan det, det skal. Det er vores erfaring, at de, der laver løn, i gennemsnit laver 2 fejl hvert år. Derfor er det rigtig rart, at have mulighed for at lave rettelser på gamle lønsedler.

Vi ved også, at 51 % af alle danske virksomheder tilbyder personalegoder til deres medarbejdere. Som skal indberettes til SKAT. Og så er det en hjælp med et lønsystem, der kan gøre det automatisk. Skriv din e-mailadresse her, så vi kan sende tjeklisten direkte til din indbakke. Så kan du med det samme få sikkerhed for, at dit lønsystem kan det, det skal.