NYT I DATALØN:

Ny lønindberetning

Sidste år inviterede vi en række kunder til at give deres mening om lønindberetningen og visningen af medarbejdere i DataLøn. Vi ville gerne gøre det bedre, men det skulle være ud fra vores kunders ønsker og ikke vores egne. 

Og nu er resultatet her endelig. 

Lønindberetningen

Nu kan du indberette løn på en helt ny måde, men bare rolig... Der er stadig de samme lønfelter og funktioner, som du kender. Udseendet er bare blevet lidt flottere, og så har vi tilføjet flere funktioner, som gør det nemmere for dig. 

Blandt andet kan du i den nye lønindberetning:

  • se en oversigt over fremtidige lønninger, tidligere lønninger og autolønninger på ét og samme billede
  • indtaste løn uden nogensinde at miste data - DataLøn gemmer nemlig automatisk fremover
  • se historikken af ændringer for lønindberetningen.

... og mange flere lækre ting.

Bliv guidet trin for trin i vores helt nye vejledning, eller få gennemgået den nye lønindberetning på et gratis webinar.

Gå til vejledning Få en gennemgang af lønindberetningen 

 

Visning af medarbejdere

Nu er visningen af dine medarbejdere ændret! Det får betydning for dig, når du skal oprette, rette eller opsige medarbejdere i lønsystemet.

Vores dygtige udviklere har tryllet og gjort visningen af medarbejdere mere intuitivt. Nu vil du kun få vist funktioner og felter, der er relevante for dig.

Du bliver også guidet bedre gennem flowet. Fratræder du eksempelvis en medarbejder, bliver du guidet over til feriepengeanvisning med det samme, hvor du tidligere selv skulle finde funktionen.

Klik ind og se det nye under 'Medarbejdere' - enten via den blå menu eller via ikonet på forsiden, når du er logget på DataLøn.

Du kan også finde en vejledning til at oprette eller rette medarbejdere.

Gå til vejledning

Nu er der lukket for de gamle visninger

Nu har vi lukket for den gamle visning af medarbejdere og de gamle lønindberetninger. Vi håber, at du er kommet godt i gang med at navigere rundt i de nye visninger.

Husk, at du stadig kan finde hjælp til de nye visninger her på siden eller i dit supportcenter. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Udover den nye lønindberetning og visningen af medarbejdere, har vi mange andre lækre ting på tegnebrættet, som bliver lanceret i løbet af 2021.

Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret på de nyeste tiltag, funktioner og ændringer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her
”Jeg er utrolig glad for de nyhedsmails DataLøn sender ud. Eksempelvis var der en nyhedsmail om ferietillægget, der skal udbetales med maj lønnen eller en med links til små artikler eller guides om det der lige rører sig. Det synes jeg er rart, og med til at give mig følelsen af at jeg ikke glemmer noget.”

Maja Møller Stub
Bogholder i Trappefabrikken A/S