NYT I DATALØN:

Ny visning af medarbejdere

Sidste år inviterede vi en række kunder til at give deres mening om lønindberetningen og visningen af medarbejdere i DataLøn. Vi ville gerne gøre det bedre, men det skulle være ud fra vores kunders ønsker og ikke vores egne. 

Og nu er resultatet her endelig. Læs om 2 nye ændringer og få det første sneak peek.

Visning af medarbejdere

Vores dygtige udviklere har tryllet og gjort visningen af medarbejdere mere lækker! Det får betydning for dig, når du skal oprette, rette eller opsige medarbejdere i lønsystemet.

Vi har gjort det mere intuitivt, og du vil fremover kun få vist funktioner og felter, der er relevante for dig.

Du vil også blive guidet bedre gennem flowet. Fratræder du eksempelvis en medarbejder, bliver du guidet over til feriepengeanvisning med det samme, hvor du tidligere selv skulle finde funktionen.

Få et smugkig på den nye visning af medarbejdere HER >>

 

Lønindberetningen

I løbet af sommeren vil du også kunne indberette løn på en helt ny måde, men bare rolig... Der vil være de samme lønfelter og funktioner, som du kender i dag. Udseendet vil være anderledes, og så har vi tilføjet flere funktioner, som gør det nemmere for dig. 

Blandt andet kan du i den nye lønindberetning:

  • gemme kladder når du laver løn, så du ikke behøver starte forfra
  • indtaste løn uden nogensinde at miste data - DataLøn gemmer nemlig automatisk fremover
  • se historikken af ændringer for lønindberetningen

... og mange flere lækre ting.

Få et smugkig på den nye lønindberetning HER >>

Hvornår bliver det lanceret?

Den nye visning af medarbejderne bliver lanceret allerede den 3. maj.

Vi har lavet en kort introduktion, hvor vi gennemgår den nye visning skridt for skridt, så du bliver klædt godt på til at rette medarbejderoplysninger på den nye måde.

Se den nye visning af medarbejdere

 

Vi gemmer på den nye lønindberetning lidt endnu

Den nye lønindberetning bliver lanceret til sommer.

Vi er nemlig ved at bygge en splinterny "lønmotor" til DataLøn - en som vil fremtidssikre platformen og give os nye muligheder for at udvikle endnu flere lækre funktioner til vores kunder.

Den nye lønindberetning skal tale sammen med den nye "lønmotor", og derfor bliver denne ændring først lanceret lidt senere.

Vi håber, at du kan vente lidt endnu - det bliver nemlig helt fantastisk! Og hvis du, ligesom os, er liiiidt spændt, så kan du få et smugkig på den nye lønindberetning her. 

Se den nye lønindberetning

 

 


 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Udover den nye lønindberetning og visningen af medarbejdere, har vi mange andre lækre ting på tegnebrættet, som bliver lanceret i løbet af 2021.

Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret på de nyeste tiltag, funktioner og ændringer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her