Så er det tid til en ferielovsstatus: Hvad mangler du at få styr på?

Indholdet her er for de historisk interesserede. Processen med implementering af den nye ferielov synger på sidste vers, så find det mest aktuelle her.

Gå til aktuelle sider

Kender du til alle vores værktøjer, som kan hjælpe dig godt i gang med den nye ferielov?

Vi tager dig igennem værktøjerne step for step, så du er klar til at suge mere viden til dig om den nye ferielov. Der kommer nemlig snart fart på igen med mini-ferieåret og samtidighedsferie - så hæng på …

Forstå ferieloven på 10 minutter

Er de minutter godt investeret? Det synes vi. Vores erfaring er nemlig, at mange synes, den nye ferielov er tung og indviklet. Det er den til dels også, men vi har sørget for, at du rimelig hurtigt bliver sat ind i de nye regler, og hvordan de påvirker dit lønarbejde. Så du kan komme videre til alle dine andre opgaver ...

Med guiden “Forstå den nye ferielov på 10 minutter” får du styr på indefrysning af feriemidler, overgangsordningen og samtidighedsferie. Du får både en guide til dig selv og en, du kan give til medarbejderne.

Hent guides

Kan din lommeregner beregne feriedage og feriepenge til indefrysning?

Bare rolig, det kan vores. Og du har også adgang til den. Med vores lommeregner kan du nemlig beregne hvor mange feriedage og feriepenge, der skal indefryses, så du kommer sikkert ud på den anden side af indefrysningsperioden.

Kom i gang med at regne

Mini-ferieåret: test dig selv her

Måske er du en af vores trofaste læsere, som har været igennem alle vores artikler om ferieloven det sidste års tid?

Vi har også noget til dig...

Inden vi går over til samtidighedsferie, har vi nemlig et mini-ferieår, hvor vi stadig holder ferie “på den gamle måde”. Hvor meget kender du til mini-ferieåret? Og har du styr på planlægning af dine medarbejderes sommerferie?

Test dig selv her

Få svar på alle dine spørgsmål

Okay, måske har du ikke tiden til at læse alle vores artikler for at finde svar på dine spørgsmål - og det forstår vi godt. Så derfor har vi også lavet en ferielovs-FAQ til dig. Her kan du slå op efter emne og finde svar på dine spørgsmål.

Find svarene her

Vil du have det fulde overblik over alle værktøjer?

Så tjek vores store ferielovsunivers på dataløn.dk/ferielov. Her finder du alt fra artikler og guides til ferielovs-lommeregneren og -kurser. Vi kalder det vores egen ferielovs-google, fordi du kan finde svar på… ja, stort set alt om den nye ferielov. Måske du har lyst til at udfordre os på det? Skriv til os på info@dataloen.dk, hvis der er noget, du mangler.

Gå til ferielovsuniverset