DataLøn Vækst

Sådan skaber du vækst i din virksomhed uden administrative problemer

Vores lønsystemer vækster med dig

Du risikerer at rende ind i flere administrative problemer, når din virksomhed er i vækst. Lovkrav der overskrides, rekrutteringer der mislykkes, manglende overblik og prioritering af arbejdsopgaver og lønprocesser fulde af fejl.

Listen af personaleadministrative udfordringer i vækstvirksomheder er lang. Heldigvis er hjælpen nær. Mange vækstvirksomheder oplever administrative udfordringer. De administrative byrder fjerner fokus fra at kunne udvikle og effektivisere virksomheden. I værste fald kan administrationen blive så dyr og ressourcetung, at det hæmmer virksomhedens udviklingspotentiale.

Men bare rolig

Der er hjælp at hente. Vi giver dig svaret på, hvordan du tager kampen op mod administrative tidsrøvere.

kundeservice_Erhverv.png

De største tidsrøvere

Det er ofte de personaleadministrative byrder, der stjæler virksomhedernes dyrebare tid i hverdagen. Og for mange virksomheder er de største udfordringer inden for personaleadministration opgaver forbundet med løn, tidsregistrering og HR. Lønhåndtering er kompleks, fordi der følger en lang række overvejelser med i forhold til overenskomster, pension, ferie osv.

Tidsregistrering kan ligeledes være tung at danse med, fordi medarbejdergrupper ofte har forskellige regler for overtid og afspadsering, og fordi denne opgave hos mange virksomheder foregår som manuelt tastearbejde. 

HR-opgaver stjæler ligeledes kostbar tid. Langt de fleste virksomheder har ikke samlet deres medarbejderes data ét sted. Dataen flyder rundt i regneark, mapper og komplekse databaser.

Det er tidskrævende og usikkert, når I mister overblikket over jeres medarbejderes data. Alene en fratrædelse kan blive bøvlet, hvis ikke jeres datahåndtering er ensartet. For hvor fremgår det, hvor meget ferie medarbejderen har til gode, hvilke kompetencehuller han eller hun efterlader, og hvilken computer og telefon, der skal afleveres tilbage?

DataLøn Vækst kan gøre forskellen

Hos DataLøn ved vi, hvor stor en hæmsko personaleadministration kan være for virksomheders drømme om at vækste. Derfor har vi samlet de mest effektive og allermest nødvendige administrative systemer til dig i én pakke. Vi kalder pakken Dataløn Vækst. Med DataLøn Vækst får du:

  • Et GDPR-sikret HR-system, der samler data ét sted, så det bliver nemmere at effektivisere arbejdsgange.
  • Et nemt og intuitivt lønsystem, der får langt de fleste lønprocesser til at køre helt automatisk.
  • Et effektivt og simpelt system til tidsregistrering, der gør det nemt for dine medarbejdere at registrere tid, kørsel, udlæg og meget andet.

Alt sammen med dygtige lønkonsulenter lige ved hånden. Så kan du drive virksomhed med ro i maven og fokusere på det, der virkelig tæller: dine medarbejdere og dine vækstambitioner.

Få tid til det vigtige

Med Dataløn Vækst opnår din virksomhed en mere effektiv personaleadministration. Det minimerer mængden af manuelle indtastninger, dobbeltarbejde og risikoen for fejl.

Med Dataløn Vækst undgår dine medarbejdere at skulle indsatse de samme data i flere systemer. Det sparer tid og minimerer risikoen for fejl. Herudover kan dine medarbejdere dele dokumenter og arbejdsplaner enkelt og sikkert mellem systemerne.

Dataløn Vækst gør det dermed muligt for din virksomhed at vokse, uden at I skal investere ekstra ressourcer i personaleadministrationen. I får en automatiseret løsning med de nødvendige funktioner til at håndtere flere medarbejdere og opgaver. Med Dataløn Vækst kan I spare administrativt personale og investere kræfterne i jeres kerneforretning.

Vælger du Dataløn Vækst, kan du skalere din virksomhed uden at skalere problemerne. Vil du vide mere om fordelene ved og indholdet i Dataløn Vækst? 

Læs mere her

Visma-DataLoen_SoMe_700x700_Graa.jpg