DataLøn - virksomhedernes foretrukne lønsystem

Lønsystem fra DataLøn

Vi er Danmarks største leverandør af lønløsninger. Hver måned modtager 500.000 danskere løn via vores lønsystem DataLøn.

  • DataLøn er Danmarks mest populære lønsystem
  • Gratis oprettelse og fuld tilfredshed eller pengene tilbage de første 3 måneder!
  • Vi sikrer du kommer godt i gang hurtigt - og få hjælp via telefonen til dit lønsystem
  • Fri telefon Hotline med i abonnementet
  • Mulighed for e-arkiv og e-Boks - få opbevaret dine lønbilag og send dine medarbejderes lønsedler direkte til deres indboks

Se hvorfor DataLøn er mest populær

 

DataLøn er udviklet specielt til små og mellemstore virksomheder og organisationer.

Lønsystemet er fleksibelt, sikkert og let at arbejde med. Du skal blot indberette dine stamdata, så sørger vi for lønberegning, lønudbetaling, indberetning til SKAT, Danmarks Statistik og meget mere. Du sparer tid, så du kan koncentrere dig om andre opgaver.

Hvem er Visma DataLøn?

I Visma DataLøn er vi eksperter i løn og HR til små og mellemstore virksomheder.

Til dagligt holder Visma DataLøn til i Carlsberg Byen i Emil Christian Hansens Hus, hvor vi er ca. 150 medarbejdere, som brænder for at gøre det nemt at drive virksomhed i Danmark. Vi bestræber os på at yde den bedste service for vores kunder. Vores dygtige lønkonsulenter hjælper dig godt i gang med at bruge lønsystemet og står altid til klar til at hjælpe dig, så det er nemt og overskueligt at udbetale løn. Og har du brug for hjælp til kontrakter, tillæg, opsigelser eller lignende, kan du ringe til vores jurister med speciale i ansættelsesret.

Vores lønsystem DataLøn er under konstant udvikling og bliver løbende opdateret på ny lovgivning, nye funktioner og nye integrationer. Målet er at gøre det nemt og sikkert for dig at udbetale løn. Beregning og udbetaling af løn, indberetning til SKAT, eIndkomst, Feriekonto, pension, Danmarks Statistik og meget mere kører nemlig automatisk. Det sparer tid hos dig, så du kan koncentrere dig om andre vigtige opgaver i din virksomhed.

DataLøns historie

DataLøn så dagens lys i 1969 som en del af det daværende Multidata. Fra 1971 og frem til 2003 var Multidata et forretningsområde i PBS, der primært leverede lønsystemer til danske virksomheder. Siden blev Multidata udskilt fra PBS, og i 2012 skiftede virksomheden navn til Bluegarden.

I 2017 blev Bluegarden en del af den norskejede Visma-koncern, der leverer en bred vifte af produkter og ydelser inden for løn, ERP og HR-løsninger til mange forskellige brancher, forretningsområder og kundetyper. Eksempelvis er dinero, e-conomic og Enterprise også en del af Visma-koncernen.

Søger du nye udfordringer? DataLøn er en del af Visma

Respekt, innovation, teamånd, kompetence og pålidelighed

Vores værdier sikrer, at vi hele tiden leverer samme gode oplevelse for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Samtidig binder de os sammen og sørger for, at vi alle arbejder hen mod samme mål. Læs mere om Visma

Se ledige stillinger