Info til pressen

Hvis du søger aktuelle informationer, pressemeddelelser eller ønsker indsigt i løn i Danmark, er du kommet til det rette sted. Hos Visma DataLøn samler vi alle væsentlige ressourcer, der kan hjælpe journalister, bloggere og mediepartnere med at forstå såvel vores løsninger samt løn som generelt emne. Som Danmarks mest udbredte lønsystem har vi desuden adgang til data og statistikker som også har relevans og interesse i det bredere samfund.

Om Visma DataLøn

Visma DataLøn er både Danmarks største og ældste lønsystem. Siden 1969 har vi sørget for en stor del af danskernes løn. Vi har derfor et enormt og dybt kendskab til løn i Danmark og har tilknyttet mange eksperter i løn. Vi vil altid gerne hjælpe med tal og statistikker, der kan hjælpe med at fortælle noget om danskernes løn på et generelt plan. Tag fat i os ved henvendelser. 

Cases og historier

Er du på udkig efter en case? Så er du meget velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne. Vi har et bredt netværk af virksomheder i Danmark og er åbne for at hjælpe hvor vi kan. 

Hvis du har interessante historier er du også meget velkomne til at kontakte os, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål om Visma DataLøn? Vi står klar til at assistere dig med pressemeddelelser, udtalelser og anden medierelateret information.

Julie Hollegaard.jpg

 
Julie Hollegaard
Chief People and Culture Officer
Mail: [email protected]
Tlf: +45 31 66 51 22