Gør lønkørslen til en leg med DataLøn – Det er nemmere, end du tror!

Implementering af et nyt lønsystem behøver ikke at være en bøvlet proces. Faktisk kan du selv udfylde vores tilmeldingsformular og komme i gang med DataLøn uden ventetid eller behov for at kontakte vores support. 

Vores online platform gør det hurtigt og enkelt at tilmelde sig og få adgang til lønsystemet, så du kan begynde at nyde fordelene ved en nemmere lønkørsel.

Sådan kommer du i gang:

  1. Vælg det abonnement, der passer til dig, og klik "Tilmeld mig". (OBS: Det kræver, at du er tegningsberettiget for at oprette din virksomhed i systemet.
  2. Indtast firmaoplysningerne i tilmeldingsformularen. Det er påkrævet for at få systemet sat op samt at følge alle lovkrav.
  3. Sådan! Du er nu klar til at håndtere lønkørslen nemt og fleksibelt - langt de fleste virksomheder med Basis+ eller Ekspert-abonnement er klar til at køre løn allerede efter 2 hverdage - Og hvis du har valgt LønAdministration, kan du læne dig tilbage og lade os klare ærterne.

For nogle virksomheder kan der være behov for manuel opsætning, men frygt ej! Vores dedikerede support team står klar til at hjælpe dig igennem hele opsætningsprocessen, så du hurtigt kommer godt fra start.

Tilmeld dig DataLøn i dag, og oplev, hvor nemt og bekvemt lønnen kan køre!

Ofte stillede spørgsmål