Behandling af persondata i DataLøn

DataLøn behandler dine personlige oplysninger for at kunne håndtere din henvendelse og til at opbygge en interesseprofil. Denne benyttes for at tilpasse sidevisninger på vores hjemmeside med henblik på øget relevans for dig. Disse oplysninger samt interesseprofil danner også grundlag for hvilken information vi sender til dig, samt formidling af tilbud hvis du er tilmeldt vores nyhedsmails.

Du kan altid skifte mening

For at vi kan danne os et billede af, hvad du er interesseret i, anvender vi de oplysninger du giver os, samt registrerer dine bevægelser på vores sider og anvendelsen af vores applikation. Du kan til enhver tid opdatere dine interesser eller fravælge at modtage yderligere information fra DataLøn på vores side til præferencestyring. Her kan du også bede om at få slettet denne type personlige oplysninger, samt trække dit samtykke tilbage i forhold til videre behandling af dine personlige oplysninger til de formål, som er beskrevet her.
Hvis du hverken har besøgt DataLøns sider, eller udvist nogen interesse for den information vi har sendt dig i løbet af de seneste 24 måneder, vil dine personlige oplysninger der er indsamlet til ovenstående beskrevne formål blive slettet automatisk.

Brug af tredjeparter

DataLøn er en del af Visma koncernen (Visma Group). For at kunne tilbyde dig services vi tror, har din interesse, vil vi kunne dele dine personlige oplysninger med andre selskaber i Visma-koncernen. Visma deler ikke dine personlige oplysninger med andre eksterne tredjeparter end de, der er leverandører af vores IT-systemer. Vi sikrer dine personlige oplysninger og rettigheder via databehandleraftaler med nævnte leverandører. Nogle af de nævnte eksterne tredjeparter er lokaliseret i lande udenfor EU/EØS området. Her garanterer DataLøn, at der forefindes lovligt grundlag for overførsel af dine personlige oplysninger til tredjeparter, der er etableret i de lande, enten via Privacy Shield eller EU Model Clauses. Oracle er et eksempel på en sådan tredjepart, der blandt andet er lokaliseret i USA, og som DataLøn benytter som leverandør af markedsføringsværktøjet Eloqua (profiling tool).  
Kontakt os gerne på persondata@bluegarden.com hvis du ønsker mere information om vores underleverandører og dokumentation i denne forbindelse, eller hvis du har andre spørgsmål vedrørende hvordan DataLøn behandler dine personlige oplysninger.

Vi står til din rådighed

Det er din ret at begære indsigt, protestere, korrigere eller begrænse vores behandling af dine personlige oplysninger. Du har også ret til dataportabilitet, samt ret til at klage over DataLøns behandling af dine personlige oplysninger til datatilsynet.  
Du kan finde yderligere information om vores behandling af personlige oplysninger og dine rettigheder i vores privatlivspolitik. Læs også mere om hvordan vi anvender cookies.