Personalegode redder Majkens ferie

Majken Havn havde aldrig haft problemer med tænderne før sommeren 2018. Dengang stod hun med tre visdomstænder, der skulle fjernes, og begyndende paradentose.

Men heldigvis var hun forsikret hos Dansk Tandforsikring. Det havde hendes arbejdsgiver nemlig sørget for.

Som medarbejder hos DataLøn er Majken forsikret, da tandforsikringen er en del af hendes overenskomst.

“Vi fik forsikringen med overenskomsten i foråret 2017. Jeg meldte mig og min mand til, men skænkede det ikke en tanke, før uheldet pludselig var ude”.

Majken fik lavet et overslag på behandlingerne, og gennemgik dem med Dansk Tandforsikring. De kunne hurtigt afgøre, hvorvidt de dækkede behandlingerne eller ej.

“Det var lige inden sommerferien, og hvis ikke jeg havde haft forsikringen, havde jeg ikke fået lavet mine tænder, men udskudt det i stedet. Med forsikringen kunne jeg gå til tandlægen uden at spekulere på regningerne, og det har praktisk talt reddet min ferie”.

Let og overskueligt at få dækket tandbehandlinger

Majken fortæller, at det er let og overskueligt at få dækket behandlinger, som forsikringen har godkendt. Efter behandlingen betaler man regningen, som man plejer, får en kopi og uploader den på sin personlige profil, som man har på forsikringens hjemmeside www.dansktandforsikring.dk. Bekræftelsen får man senest dagen efter, og udbetalingen sker fra uge til uge.

“Jeg skulle gennem mange behandlinger, og mange behandlinger betyder mange regninger. Men systemet er simpelthen så gennemskueligt. Jeg har det totale overblik over regningerne inde på min profil, hvor jeg også kan følge med i sagsbehandlingen. Jeg er glad for, at min arbejdsgiver valgte tandforsikringen til os. Jeg kan varmt anbefale andre at få samme personalegode”.

Det er vigtigt med et personalegode som en tandforsikring

For Malene George, HR Business Partner i Visma, er det vigtigt med et personalegode som tandforsikring:

“Som virksomhed er det en god investering ikke kun at interessere sig for medarbejderens arbejdsliv, men også for deres menneskelige liv. Hvis man har det godt som medarbejder, så kan man også levere et godt stykke arbejde. Der er ingen tvivl om, at høj arbejdsglæde og medarbejdertrivsel i sidste ende kommer vores kunder til gode.“


Ifølge Malene George er en tandforsikring et godt personalegode, fordi det betyder, at medarbejderne kan få den optimale tandbehandling, uanset om de har sparet op til det eller ej - nu kan de nemlig få det dækket af forsikringen.

Læs mere hos Dansk Tandforsikring