Juletræ

Deltag i vores julekonkurrence

Traditionen tro afholder vi igen i år en konkurrence, hvor du kan vinde lækre præmier, hvis du indberetter decemberlønnen i god tid. 

December er en ekstratravl måned på grund af årsskiftet, og derfor anbefaler vi, at du indberetter decemberlønnen i god tid. Vi sætter præmier på højkant til tre heldige, der er hurtige til at indberette løn. Vil du have fingrene i de lækre præmier, så læs med. 

Seneste afleveringsfrist for indberetning af løn er i år den 27. december kl. 18. Men hvis du vil have et lod i skålen til en af de tre præmier, skal du indberette lønnen inden d. 15. december for hovedpræmien, eller inden d. 19. eller 22. december for vores andre præmier. Du kan se præmierne længere nede på denne side. 

Hvordan deltager jeg?

  • Indberet decemberlønnen senest den 15. december, den 19. december eller den 22. december.

  • Når du har indberettet lønnen, udfylder du formularen herunder.

  • Vi tjekker, at lønnen er indberettet, og trækker tre tilfældige vindere den 5. januar. Vinderne vil blive ringet op.

Hvad kan jeg vinde?

Billede af en kro

Indberet senest den 15. december

... og deltag i konkurrencen om et gavekort til et Kro- og Hotelophold med middag for to personer. Gavekortet inkluderer 1 overnatning for 2 personer i standard dobbeltværelse, 1 eller 2-retters middag efter kokkens valg og morgenmad dagen efter. Du kan bruge gavekortet på 25+ kroer og hoteller i hele landet. Gavekortet har en værdi af 1499 kr.

Tapas på restaurant

Indberet senest den 19. december

... og deltag i konkurrencen om et gavekort til Tapas for to personer. Er du vild med det spanske køkken, kan du blive den heldige vinder, der får lov at tage en ledsager med til en aften fyldt med spanske delikatesser. Gavekortet kan bruges på 26+ restauranter i hele landet og har en værdi på 499 kr.

Billede af biograf

Indberet senest den 22. december

... og deltag i konkurrencen om et gavekort til en biograftur for to personer. Præmien inkluderer 2 biografbilletter og bio-menuer med popcorn og sodavand til begge. Gavekortet har en værdi af 349 kr.