Kender du quickindberetning?

Quickindberetningen er et alternativ til den normale lønindberetning - et alternativ vi er helt vilde med. Faktisk bruger vi det en hel del selv.

Har du mange medarbejdere, kan det være en fordel at bruge quickindberetningen, da du ét og samme sted kan indberette løn, ændre stamoplysninger og anvise feriepenge.

Quickindberetningen skiller sig ud fra den almindelig lønindberetning ved, at du nemmere kan navigere rundt i indberetningen. Det er ikke nødvendigt at følge en bestemt rækkefølge, og så kan du gemme undervejs!

Hvis du retter stamoplysninger eller anviser feriepenge til en medarbejder, vil du komme tilbage til quickindberetningen, når du trykker gem. Du behøver altså ikke at forlade din lønindberetning for at rette i oplysningerne.

Skal du bruge flere løndele end dem, der er gemt, kan du under ”løndel” vælge mellem felter i drop-down menuen eller skrive nummeret på de løndele, du skal bruge. Skal du bruge en løndel hver gang eller ofte, sætter du bare flueben i ”fast beløb/sats” - så er løndelen tilføjet fast hver gang du taster løn til medarbejderen.

Se, hvordan du bruger quickindberetning