Vi hjælper dig godt i gang

Hvis man ikke har arbejdet med løn før, er der mange ting at sætte sig ind i. Derfor tilbyder vi et opstartskald hvor vi guider dig igennem de vigtigste ting, så du er klædt godt på til lønarbejdet.

Kom godt i gang

Automatisk 0-indberetning

Mange er ikke klar over det, men hvis du en måned ikke kører løn, skal SKAT have det at vide. Glemmer man det, får man en bøde på 800 kr. Det behøver du ikke tænke på, for det klarer DataLøn automatisk.

Se DataLøn

Integrationer sparer
tid

Med integrationer til tids- og økonomisystemer bliver livet lettere og sparer en masse manuelle indtastninger. Den tid man sparer på det administrative, kan i stedet bruges på forretningen.

Se integrationer med DataLøn

Online support

Det er muligt at få hjælp på alle tider af døgnet. Lønguiden er tilgængelig for alle DataLøn kunder, og vi har lavet nemme og hurtige videoer som viser dig hvordan du gør.

Se videoer om DataLøn

Hjælp til jura

Det er vigtigt for virksomheden at have styr på det juridiske. Med DataLøn kan du få hjælp til kontrakter og få personlig rådgivning af vores erfarne jurister. Vi kan også lave kontrakterne for dig.

Få juridisk vejledning

Skal vi klare lønnen?

Hvis du ikke har tid eller lyst til at stå for lønarbejdet selv, kan du lade os hjælpe dig. Med LønAdministration skal du bare fortælle os hvad lønnen skal være og vi ordner resten.

Se LønAdministration

Automatiske indberetninger

Med DataLøn behøver du ikke tænke på, om der er indberettet og overført til tiden. Det hele sker nemlig automatisk til SKAT, ATP, barselsfonde, feriefonde, pension og mere. Det sparer tid og ressourcer, som kan anvendes til andre opgaver.

Håndter flere ansatte på en gang

I DataLøn er det muligt at arbejde med forskellige afdelinger og samle medarbejderne i relevante lønmodtagergrupper. Det sparer tid og giver et godt overblik. Samtidig er det muligt at kontrollere regnskabet afdeling for afdeling.

Overblik over lønudgifter

Det er muligt at arbejde med rapporter og statistikker i DataLøn på flere måder. Du kan hente rapporter med informationer som fravær og løn. Derudover er det også muligt at eksportere informationer som enten Excel eller CSV filer, så du kan arbejde med data og præsentere det i andre systemer.

Få sammenhængende data

DataLøn integrerer til mange tids- og økonomisystemer. Det giver et bedre overblik og sparer en masse tid på at sammenkøre data. Det minimerer også risikoen for tastefejl, som kan resultere i uønskede omkostninger.

Slip for tastearbejde

Spar en masse besvær ved at bruge SmartLøn. En gratis app, hvor dine kollegaer kan indberette tid, kørsel og udlæg via mobilen. Helt enkelt. Det sparer tid og minimerer risikoen for fejl.

Læs mere om SmartLøn

Du kan rette fejl

Hvis man alligevel kommer ud for, at der er sket en fejl, giver DataLøn mulighed for at rette i udbetalt løn. Sidste år blev den funktion benyttet 93.903 gange.

Få en gratis demo

Få mere tid

Er der medarbejdere som skal have det samme i løn, måned efter måned? Ved at bruge funktionen Automatisk løn, bliver den samme løn udbetalt hver måned, indtil man ændrer det i DataLøn.

Se video om automatisk løn

Undgå fejl i kontrakter

Har du oplevet at stå med spørgsmål om HR eller andre personalerelaterede emner, men ingen at spørge til råds? Med DataLøns Ekspertpakke, får du en livline til juridiske spørgsmål.

Se pris på Ekspertpakke

Tjek lønnen på forhånd

Med funktionen "kladde" har du altid mulighed for at se en forhåndsvisning af lønsedlen, mens du arbejder med den. Så har du altid styr på, hvad lønkørslen resulterer i, inden den faktisk kører.

Se din pris på ro i maven

Eksporter til Excel

I DataLøn er det let at eksportere løntallene til Excel. Det giver dig mulighed for at analysere tallene på præcis den måde, du ønsker. Så du får det bedste overblik.

Køb DataLøn nu