Kom rigtigt fra start med at lave løn - Visma DataLøn

Vi er med dig hele vejen

Kom rigtigt fra start med at lave løn. Både hvis du aldrig før har lavet løn, og hvis du er erfaren, men ikke kender DataLøn.

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig

Tag det første skridt

Du er velkommen til at kigge indenfor og få en demonstration af DataLøn, inden du slår til. Så du har helt fast grund under fødderne. Vi er helt med på, at denne tryghed er afgørende for mange. Du kan selvfølgelig også springe direkte ud i det. Vi skal under alle omstændigheder nok få dig trygt i gang med at lave løn. Også selvom du aldrig har prøvet det før.

Tag på gæstevisit
få en demo af DataLøn
Kom straks i gang
start i dag

Vi byder op til dans - og får dig godt i gang

Så snart du træder indenfor som kunde i DataLøn, får du hjælp til alt det praktiske, der skal være orden på, inden du kan lave din første løn. Det er en vigtig fase. For får du tingene rigtig på plads fra start, har du glæde af det - og sparer dig selv for tid - hver eneste gang du skal køre løn fremover.

Du får hjælp til at få dine virksomhedsoplysninger på plads, vi kan hjælpe med at oprette din første medarbejder (rigtigt) i systemet, og vi kan vise dig, hvordan du laver en løn.

Vi byder dig op til løn-dans på webinar, hvor der er god tid til at få fod på DataLøn og komme i gang.

 

Bjoern_Hviidsteen_quickindberetning-Visma-dataløn.png

Sådan rækker du selv ud og finder svar

Bare fordi du er kommet godt i gang, kan du selvfølgelig alligevel have behov for hjælp og flere svar. Du tager præcis den vej, der passer dig bedst. Og kommer hurtigt videre med dine opgaver.

Stil alle dine spørgsmål
telefon, mail, chat
Hjælpevideoer om løn
tips og tricks
Datalon_data_search.svg
Søg i samlet vidensbase
søg, og find