DataLøn Basis+

DataLøn Basis+

- når ro i maven er allervigtigst

Løn er et stort ansvar. En eller flere medarbejdere forventer at få udbetalt deres løn igen og igen - og hver gang både korrekt og til tiden. Der er husleje, fodbold, fester og andre fritidssysler, der skal betales.

Sidder du med ansvaret for at lave lønnen, er det derfor ikke mærkeligt, hvis du sætter trygheden i højsædet. Det handler - for rigtig mange - om at være helt sikker på, at lønnen er lavet og kørt fejlfrit. Det forstår vi udmærket.

Hvis du kan genkende fornemmelsen, er DataLøn Basis+ et oplagt abonnement for dig og din virksomhed.

Selve motoren bag lønsystemet er selvfølgelig velplejet og velsmurt - og har stået model til snart sagt alle tænkelige lønscenarier uden at hakke i det. Men dertil er der en række funktioner i DataLøn Basis+ abonnementet, der er sæligt gearet til at skabe ro i maven.

Særlig tryghed i Basis+

 • Lav prøveberegninger inden du trykker endeligt på knappen.
 • Ring, eller chat med DataLøns erfarne kundekonsulenter, hvis du er i tvivl om noget.
 • Lad os om at rette fejl i lønnen, hvis uheldet er ude. Hurtigt og smidigt. Som del af dit abonnement.
 • Fejl i eIndkomst retter vi for dig på samme måde.
 • Vi kan rette lønnen for dig op til 3 måneder baglæns.

 

Det basale i DataLøn

 • Udbetaling af løn til alle medarbejdere og lønsedler i e-Boks.
 • Dokumentation i GDPR-sikkert E-arkiv.
 • Alle beregninger og overførsler af skatter, pensioner m.m. Helt automatisk.
 • Indberetninger til SKAT, eIndkomst, Danmarks Statistik, Feriekonto m.fl.
 • Integration til økonomi- og/eller tidsregistreringssystem, for eksempel DataLøn Tid.
 • Et velkomst-webinar så vi sikrer, du kommer godt ombord i DataLøn.

   

Hvad koster DataLøn Basis+?

Du og virksomheden får alle herlighederne og trygheden i DataLøn Basis+ abonnementet fra 141 kr. pr. måned og 22 kr. pr. lønseddel. Så alt i alt afhænger det af, hvor mange medarbejdere du skal lave og udbetale løn til.

Køb DataLøn Basis+, hvis tryghed er en del af dit budget.

Ja tak til DataLøn Basis+

DataLøn sat op efter netop jeres forhold

Løn er aldrig bare ét beløb og så færdig arbejde. Medarbejderne har måske søgnehelligdagsbetaling; de skal have G-dage ved afskedigelse eller hjemsendelse; nogle har personalegoder; andre har ekstra ferietillæg eller ekstra feriedage; der er forskellige pensionsordninger og meget mere.

I DataLøn kan du definere det hele på hver enkelt medarbejder, og vi hjælper dig selvfølgelig gerne. Når du får oprettet de enkelte medarbejdere efter deres helt specifikke lønforhold, er du godt på vej til lave løn helt uden fejl.

Andre praktiske funktioner er blandt andet, at du kan inddele i grupper så medarbejdere med samme forhold som gruppen bliver oprettet med ét klik. Og automatiske 0-indberetninger er en funktion, der sikrer dig, at du ikke bliver straffet af SKAT, hvis der er måneder, hvor du ikke udbetaler løn til en medarbejder.

Har I medarbejdere ude i marken, er der forresten appen SmartLøn, hvor den enkelte kan registrere tid, udlæg og kørsel undervejs, og du automatisk får samlet informationerne op.

Har du lyst til at se, hvordan det hele fungerer i praksis? Så giver vi dig gerne en uforpligtende rundtur i DataLøn.

Se DataLøn i praksis - book en demo

   

Er du i tvivl?

DataLøn Basis+ er rigtig manges førstevalg, og vi tøver ikke med at anbefale det. 

I den anden retning kan du opgradere til DataLøn Ekspert - luksus abonnementet, der indeholder relevant juridisk rådgivning ad libitum.

Ekspert abonnement

Fuld tryghed og support som med Basis+, men læg dertil fri adgang til vores jurister, der er eksperter i ansættelsesret. Passer som fod i hose til dig, der har fingrene godt nede i personaleadministrationen.

Læs mere om DataLøn Ekspert