DataLøn Ekspert - tryg løn og juridisk rådgivning

DataLøn Ekspert

Få et nemt og fleksibelt lønsystem + juridisk rådgivning 

Når du laver løn - og samtidig sidder med andre dele af personaleadministrationen som ansættelseskontrakter eller opsigelser - har du et ansvar, der går to veje. Den ene går mod medarbejderen, der skal have sin (korrekte) løn til tiden. Den anden handler om at få udfærdiget dokumenter og politikker, samt følge diverse procedurer og love, så alt holder juridisk vand. Som arbejdsgiver vil du naturligvis gerne undgå dyrebare fejltrin.

I den situation er det ideelt for mange både at have tryghed på løndelen og have adgang til personalejuridisk rådgivning. Det er helt naturligt at ville have ekspert-backup på begge fronter.

Er du i sådan en situation med både løn- og personaleansvar, anbefaler vi et abonnement på DataLøn Ekspert.

Med DataLøn Ekspert får du faktisk lidt af et kinderæg: en spindende lønmotor, en række særlige services og fri adgang til at ringe til vores jurister, der alle er specialister i ansættelsesret.

Vores eksperter er dine

  • Ring, eller chat med DataLøns erfarne lønkonsulenter, så snart du er i tvivl om noget.
  • Juridisk rådgivning via hotline - alle hverdage.
  • Lav prøveberegninger inden du godkender lønnen.

 

Det basale i DataLøn

  • Udbetaling af løn til alle medarbejdere og lønsedler i e-Boks.
  • Dokumentation i GDPR-sikkert E-arkiv.
  • Alle beregninger og overførsler af skatter, pensioner m.m. Helt automatisk.
  • Indberetninger til SKAT, eIndkomst, Danmarks Statistik, Feriekonto m.fl.
  • Integration til økonomi- og/eller tidsregistreringssystem, for eksempel DataLøn Tid.
  • Et velkomst-webinar så vi sikrer, du kommer godt ombord i DataLøn.

Hvad koster DataLøn Ekspert?

Du får fuld rygdækning i lønarbejdet og juridisk rådgivning ad libitum med DataLøn Ekspert abonnementet fra 266 kr. pr. måned og 25 kr. pr. lønseddel. Og selvfølgelig et grundlæggende robust lønsystem.

Vælg DataLøn Ekspert, hvis kombinationen af vished om fejlfri løn og personalejuridisk rådgivning lyder perfekt.

Jeg vil have DataLøn Ekspert!

DataLøn sat op efter netop jeres forhold

Løn er aldrig bare ét beløb og så færdig arbejde. Medarbejderne har måske søgnehelligdagsbetaling; de skal have G-dage ved afskedigelse eller hjemsendelse; nogle har personalegoder; andre har ekstra ferietillæg eller ekstra feriedage; der er forskellige pensionsordninger og meget mere.

I DataLøn kan du definere det hele på hver enkelt medarbejder, og vi hjælper dig selvfølgelig gerne. Når du får oprettet de enkelte medarbejdere efter deres helt specifikke lønforhold, er du godt på vej til lave løn helt uden fejl.

Andre praktiske funktioner er blandt andet, at du kan inddele i grupper så medarbejdere med samme forhold som gruppen bliver oprettet med ét klik. Og automatiske 0-indberetninger er en funktion, der sikrer dig, at du ikke bliver straffet af SKAT, hvis der er måneder, hvor du ikke udbetaler løn til en medarbejder.

Har I medarbejdere ude i marken, er der forresten appen SmartLøn, hvor den enkelte kan registrere tid, udlæg og kørsel undervejs, og du automatisk får samlet informationerne op.

Har du lyst til at se, hvordan det hele fungerer i praksis? Så giver vi dig gerne en uforpligtende rundtur i DataLøn.

Se DataLøn i praksis - book en demo

Dine juridiske eksperter

Med DataLøn Ekspert abonnerer du også på vores jurister, der er eksperter i ansættelsesret, og derfor ved alt om, hvornår en kontrakt er i orden, hvad ferieloven siger om det ene eller det andet, eller hvordan du håndterer medarbejdernes sygdom og orlov korrekt. Bare som eksempler.

Du kan ringe til dem hver dag på 72 27 90 16.

juridisk-vejledning-visma-dataloen.jpg

   

Er du i tvivl?

Har du ikke behov, eller kan du bare ikke se fornuften i fri adgang til juridisk rådgivning for 100 kr. ekstra om måneden, kan du nøjes med fuld tryghed på løndelen med DataLøn Basis+.

Basis+ abonnement

Forskellen på Basis+ og Ekspert abonemmentet er, at du ved Basis+ ikke har fri afbenyttelse af juridisk rådgivning med i dit abonnement. 

Tjek DataLøn Basis+