Derfor er DataLøn nemt

Vi hjælper dig godt i gang

Hvis man ikke har arbejdet med løn før, er der mange ting at sætte sig ind i. Derfor tilbyder vi et opstartskald, hvor vi guider dig igennem de vigtigste ting, så du er klædt godt på til lønarbejdet.

Kom godt igang

Vi kan også lave løn for dig

Hvis du ikke har tid eller lyst til at stå for lønarbejdet selv, kan du lade os hjælpe dig. Med LønAdministration skal du bare fortælle os, hvad lønnen skal være, og vi ordner resten.

Læs om LønAdministration

Automatisk 0-indberetning

Mange er ikke klar over det, men hvis du en måned ikke udbetaler løn, skal SKAT have det at vide. Glemmer du det, får du en bøde på 800 kr. Men det behøver du ikke tænke på, for det klarer DataLøn automatisk.

Se funktioner i DataLøn

Online support

Det er muligt at få hjælp på alle tider af døgnet. Lønguiden er tilgængelig for alle DataLøn kunder, og vi har lavet nemme og hurtige videoer, som viser dig, hvordan du gør.

Se videoer

Hjælp til jura

Det er vigtigt for virksomheden at have styr på det juridiske. Med DataLøn kan du få hjælp til kontrakter og få personlig rådgivning af vores erfarne jurister. Vi laver også kontrakterne til konkurrencedygtige priser.

Få juridisk vejledning

Integrationer sparer tid

Med integrationer til tids- og økonomisystemer bliver livet lettere og du sparer en masse manuelle indtastninger. Den tid du sparer på det administrative, kan i stedet bruges på forretningen.

Se integrationer