Automatiser din lønadministration med ClinicDrive og DataLøn

Hvordan fungerer integrationen?

De arbejdstimer, du som tandlæge bruger på at holde styr på dataen fra arbejdsplanlægning, tidsregistrering og lønadministration, løber hurtigt op. Med en gratis API-integration mellem ClinicDrive og DataLøn kan du automatisere processerne, så du kan spare tid og sætte tænderne i de opgaver, der er vigtige for dig.

Når I har sat integrationen op, skal I blot registrere timer og tillæg hos ClinicDrive. Og når du så skal lave løn, beder du bare DataLøn om at hente dataen fra ClinicDrive helt automatisk. 

Bruger du allerede begge systemer? Så kan du logge ind i DataLøn og finde API-nøglen, som skal opsættes via ClinicDrive. Du er altid velkommen til at kontakte ClinicDrive og DataLøns supportteams, hvis du skal have hjælp.

Log ind i DataLøn, og hent API-nøglen her 

KLINIK26.jpg

Hvem er ClinicDrive?

ClinicDrive er markedsleder indenfor klinikadministration særligt til tandlægebranchen. Løsningen understøtter alt fra medarbejderadministration, planlægning, kvalitetsstyring til lønadministration. ClinicDrive er integrationspartner med Dataløn, hvilket bidrager til at sikre en stærk og robust platform til lønadministrationen uanset om du er individuel klinik eller hovedkontor for et netværk af klinikker.

Hos ClinicDrive Customer Succes arbejder vi efter devisen: din succes er vores succes. Vi er et team fuld af branchespecialister, vi er din stemme i ClinicDrive udvikling og er altid klar at hjælpe dig med stort som småt – om det handler om at komme i gang med lønintegration eller en mindre hverdagsproblemstilling, så er vi klar til at handle.

Læs mere om ClinicDrive

Support følger automatisk med hos DataLøn

  • Support på telefon, mail og chat - både om løn, regler og lovgivning
  • Mulighed for at lave løn tilbage i tiden - hvis der skulle ske en smutter
  • Gratis app, så dine medarbejdere kan registrere tid, udlæg og kørsel på farten

 

Caroline 2.jpg

Book en online demo

Er du nysgerrig på, hvordan DataLøn ser ud og fungerer?

Få en introduktion til lønsystemet og bliv klogere på de mange funktioner, integrationer og automatikker - helt uforpligtende.

  • Få en rundvisning, når det passer dig
  • Få svar på netop dine spørgsmål
  • Se, hvordan DataLøn passer til dine behov