Freelance Isolatøren laver løn i frokostpausen på ét minut

Indberetning af de ansattes løn har aldrig været besværligt i LønAdministration.

Men da Svend Astrup fra Freelance Isolatøren fik øjnene op for appen til LønAdministration, fandt han alligevel ud af, at opgaven kunne gøres nemmere og hurtigere.

I dag klarer han lønindberetningen på et minut via mobilen. Og han napper gerne en kop kaffe og en rugbrødsmad imens.

For mange selvstændige ligger løn ikke øverst på listen over opgaver, de glæder sig til at udføre. Ligesom det heller ikke er alle, der er trygge ved at agere lønbogholder for deres ansatte. For tænk nu, hvis de overser eller glemmer noget. Af samme årsager har LønAdministration igennem mange år hjulpet mindre erhvervsdrivende med at håndtere indberetningen af løn, så DataLøns konsulenter kan klare resten og sørge for, at der dumper en korrekt lønseddel ind i e-boks.

Indberetningen af løn i LønAdministration blev endnu lettere, da DataLøn i 2014 lancerede sin første lønapp nogensinde, LønAdministration fra DataLøn. Appen hjælper med at indberette løn - når og hvor som helst.

LønAdministration kunne bedre betale sig

Svend Astrup, ejer af Freelance Isolatøren, har brugt LønAdministration i mange år. “Jeg har selv rodet med løn engang, men det var ikke var min spidskompetence. Jeg fandt hurtigt ud af, at det bedre kunne betale sig at bruge LønAdministration. I LønAdministration taster jeg bare timeantallet pr. medarbejder, og så tænker jeg ikke mere på det. Det er helt klart den nemmeste løsning i en travl hverdag,” siger Svend Astrup.

"I dag kan jeg ikke forestille mig andet end at indberette løn via appen. Det er så nemt." Svend Astrup, ejer

Løn på et minut

I slutningen af 2014 faldt han ved et tilfælde over DataLøns lønapp til LønAdministration. “Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle indberette løn via en app, men jeg tænkte: Hvorfor egentlig ikke? Så prøvede jeg det, og efter et par gange havde jeg styr på det. I dag kan jeg ikke forestille mig andet end at indberette løn via app’en. Det er så nemt. Mine medarbejdere sender mig deres timeantal på en sms eller i en e-mail, så taster jeg deres oplysninger ind i appen, og det er det. Så klarer DataLøn resten. Jeg plejer at gøre det i min frokostpause. Det tager måske et minut,” siger Svend Astrup.

Han forklarer, at DataLøn automatisk sender medarbejdernes lønsedler til e-Boks, så de har dem digitalt, mens Svend Astrup altid har adgang til lønsedlerne i et e-arkiv. Han skal bare logge ind i LønAdministration, og så kan han – eller hans revisor – trække de nødvendige informationer. Svend Astrup har også mulighed for at ændre rådighedsdato, justere timer, satser eller beløb og godkende lønnen for én eller flere medarbejdere via app’en.

Mulighed for kommentarer

Lønappen håndterer automatisk alle beregninger og indberetninger til eksempelvis SKAT, ATP, pension og ferie, så det skal Svend Astrup ikke tænke over.

Ved et enkelt tilfælde tilføjede han en kommentar i kommentarfeltet om, at en medarbejder skulle have udbetalt et vist beløb i diæter.

“Næste gang jeg loggede ind, havde DataLøn lavet en rubrik, hvor jeg fremover kunne taste skattefrie beløb ind. Jeg har også brugt kommentarfeltet til at oplyse, at én af mine medarbejdere havde haft et arbejdsrelateret udlæg, som han skulle kompenseres for ved næste lønkørsel. Det klarede de også,”
siger Svend Astrup.

Løn er ikke besværligt

Alt i alt er Svend Astrup en ualmindelig glad og tilfreds bruger af DataLøn LønAdministration. “Appen er en super opfindelse. Jeg viser den ofte til andre og fortæller, hvor let det er at lave løn. Der er så mange ting, der er besværligt ved at være selvstændig. Men løn er ikke én af dem,” slutter han.

 

Om Freelance Isolatøren ApS

Freelance Isolatøren ApS tilbyder teknisk isolering, passiv brandsikring og diverse leverancer til erhvervskunder. Freelance Isolatøren ApS har 25 års erfaring i branchen og dækker hele Danmark. Freelance Isolatøren ApS har pt. fem ansatte.

Freelance Isolatørens fordele med DataLøns lønapp

  • Indberetning af løn til medarbejderne – når og hvor det passer
  • Mulighed for kontrol og justering af medarbejdernes løn
  • Mulighed for at tilføje kommentarer til lønindberetningen – eksempelvis ferie, tillæg eller fradrag, som skal indgå i lønberegningen