Nordsjællandsk gartner har fundet den perfekte lønløsning: ”Det kan ikke gøres bedre eller billigere”

Med LønAdministration fra Visma DataLøn får Gartner Frederik trygheden i at anvende en professionel lønløsning bare uden al besværet. For en fast pris per lønseddel outsourcer virksomheden lønopgaven til Visma DataLøns eksperter og kan i stedet koncentrere sig om at løse kundeopgaver og tjene penge.

 

Gartner_Frederik2_850x500.jpg

Da ejeren bag Gartner Frederik ApS, Frederik Bek Tingleff, i 2021 gik fra at være ene mand i firmaet til at ansætte et par faste medarbejdere, skulle der pludselig udbetales løn til de ansatte. Han var blevet anbefalet DataLøn-systemet og tog derfor kontakt til en medarbejder i Visma DataLøn, som dog hurtigt fik ham overbevist om, at LønAdministration-løsningen passede bedre til hans behov. Med LønAdministration outsourcer man alle lønopgaver til Visma DataLøns eksperter. Det eneste, man som virksomhed selv skal holde styr på, er at indtaste sine ansattes timer korrekt via en app eller i webløsningen.

”LønAdministration har været den rigtige løsning for mig. Min tid er knap. Jeg er konstant bagud med et eller andet. Så de penge, jeg betaler per lønseddel, er givet rigtig godt ud. Det kan ikke gøres bedre eller billigere. Det kan ikke betale sig for mig selv at rode med løn. Jeg kan holde en bedre timeløn ved at outsource opgaven og i stedet være ude i marken og tjene penge,” siger Frederik Bek Tingleff.

Automatiseret lønindberetning

Han fortæller, at han har valgt, at der skal udbetales løn til de i alt tre ansatte – inklusive ham selv – en gang om måneden. Han kunne også have valgt hver 14. dag, men som han siger, så skal han kun tænke på løn 12 gange om året på den her måde.

”Selve indberetningen foregår på den måde, at jeg logger ind i systemet og taster timeantallet per medarbejder. Timelønssatsen har den allerede styr på. Så trykker jeg godkend, og så får jeg en besked om, at jeg har indberettet til tiden. Systemet sender også en sms, hver gang det er tid til at indberette løn, så jeg ikke glemmer det.”

Bliv ringet op og hør mere

 

Gartner_Frederik_850x500.jpg

 

Gartner_Frederik1_850x500.jpg

Professionelt og trygt

For Frederik Bek Tingleff er den største gevinst forbundet med at bruge LønAdministration trygheden i at vide, at lønnen bliver beregnet og udbetalt korrekt.

”Mine medarbejdere er også trygge ved, at det er et professionelt firma, der håndterer lønnen. Det er ikke mester eller mesters kone, som man nogle gange ser blandt håndværkere. Det er en rigtig lønseddel med logo og det hele. Det sender et signal om, at der er styr på det.”

Han fortæller også, at han flere gange har ringet til DataLøns support, hvis der har været noget, han har været i tvivl om. Det gælder også, hvis medarbejderne har spurgt om noget lønrelateret, og han ikke selv kunne svare.

”Det er også sket en enkelt gang, at jeg glemte at indberette løn til tiden. Det slog mig lige pludselig efter deadline. Det fik supporten klaret, så medarbejderne alligevel fik løn til tiden. Det var rigtig god service.”

En fremtidssikret løsning

Alt i alt er Frederik Bek Tingleff meget tilfreds med forholdet mellem pris og udbytte ved brugen af LønAdministration. Han bekymrer sig aldrig om løn, bruger næsten ingen tid på det og har alligevel vished for, at der er 100 procent styr på opgaven.

”Jeg har ikke engang brugt LønAdministration i et år, men jeg kan allerede nu se, at det formentlig er en løsning, jeg kommer til at bruge i mange år fremover. Jeg kan i hvert fald ikke få øje på, hvorfor jeg skulle lave noget om. Det kører, som det skal,” slutter han.

Læs mere om LønAdministration

 

Gartner_Frederik4_850x500.jpg

Om LønAdministration

  • LønAdministration kræver ingen erfaring med løn
  • Lønsedler bliver automatisk sendt til Mit.dk og lønbilag til e-arkiv
  • Løsningen beregner selv A-skat, AM- og ATP-bidrag
  • Gratis app til at indsende timer m.m. og fri hotline til vores løneksperter
  • Gratis oprettelse, intet abonnement og en fast pris pr. lønseddel

Bliv ringet op og hør mere Bliv klogere på LønAdministration

 

Gartner_Frederik3_850x500.jpg