“Det er dejligt, at der bare er styr på tingene”

Sådan siger Laila Østberg, som er bogholder for Skjold Burne i Allerød, hvor hun har stået for lønnen i 23 år. Alle årene er lønnen kørt i DataLøn, og det er der en grund til.

“Det er nemt, fordi alle indberetninger og overførsler bare kører helt automatisk. Jeg skal slet ikke tænke, når jeg har lavet lønnen, der er bare styr på det. Det er dejligt,” siger Laila Østberg og fortsætter:

“Det er især rart, når det gælder overførslerne til skat, hvor det er så vigtigt at overholde alle tidsfrister. Heldigvis tager DataLøn sig af det, og det har været ekstra godt her under corona, hvor der har været mange udsatte indbetalinger. Det er jeg rigtig glad for, at jeg ikke selv har skullet holde øje med.”

Tjek din pris på DataLøn her

 

Skjoldburne_850x500.jpg

 

SkjoldBurne1_850x500.jpg

Nemt og overskueligt system

Laila Østberg ejer Skold Burne i Allerød sammen med sin mand, og tidligere var hun også en del af den daglige drift. Det er hun ikke mere. Nu står hun for lønnen og resten af bogholderiet - og det gør hun faktisk også i 2 andre virksomheder med forskellige antal medarbejdere.

“Jeg bruger DataLøn i alle 3 virksomheder, fordi det er nemt, overskueligt og ligetil. Samtidig gør det mit arbejde nemmere, at jeg får en mail, når der for eksempel er trukket ATP. Herefter kan jeg bare gå ind og hente bilaget, så jeg har det til regnskabet - det er rigtig rart.”

Flere muligheder for hjælp

Får hun brug for hjælp, kan Laila Østberg ringe til kundecenteret, bruge chatten eller selv finde svaret i en video eller en vejledning i supportcenteret i DataLøn. Og hun har gode erfaringer med det hele.

“Chatten er smart, når jeg skal have et hurtigt svar, men hvis det er mere komplekst, ringer jeg til kundecenteret. Det gjorde jeg for eksempel, da jeg skulle bruge hjælp til en korrektion. Her blev jeg guidet igennem af lønkonsulenten, og han slap mig først, da det hele var løst,” fortæller Laila Østberg og fortsætter:

“Jeg har også brugt vejledningerne i supportcenteret flere gange. Sidst var da jeg skulle finde ud af ferietillægget for maj-lønnen, som jo er ændret med den nye ferielov. Heldigvis kunne jeg få hjælp i en vejledning, ligesom der også ligger nogle gode videoer om forskellige emner, hvor man kan se, hvordan man helt konkret gør tingene."

 

 

Skjoldburne2_850x500.jpg

Skjoldburne2_850x500.jpg

Om Skjold Burne

Skjold Burne har siden 1928 forhandlet kvalitetsvine til gode priser. I dag har kæden butikker over hele landet - blandt andet i Allerød - hvorfra der sælges både rødvin, hvidvin, champagne, cava, dessertvin, mousserende vin, portvin og spiritus af høj kvalitet til attraktive priser.

Læs mere om Skjold Burne her

Beregn din pris - du får svar på 1 minut

Er du nysgerrig på, hvad det koster at lave løn hos os? Med vores prisberegner kan du nemt og hurtigt regne din månedlige pris på DataLøn ud - både for lønsedler og abonnement. Vi sender også en mail til dig med din personlige prisberegning med det samme.

Beregn din pris her

lommeregner_850x500.jpg