TL-Gruppens medarbejdere har en tandforsikring som personalegode

“Dansk Tandforsikring via DataLøn er smart og billigt, så selvfølgelig skal vi da have det til medarbejderne”

Thomas Lundshof, som er indehaver af TL-Gruppen, har sørget for, at hans medarbejdere har en tandforsikring som personalegode.


"Jeg har tilkøbt personalegodet Dansk Tandforsikring, fordi det var genialt at gøre via DataLøn. Så selvfølgelig skulle de have sådan et personalegode - det er ovenikøbet billigt."

Beskatningen kører af sig selv i DataLøn

For Thomas Lundshof giver det ham stor værdi, at han kan administrere personalegodet sammen med lønnen. Hans medarbejdere risikerer at blive opkrævet skattekroner, hvis ikke der er styr på beskatningen af personalegodet, men det kan han køre sammen med lønnen - nemt og enkelt.

“Hvis ikke det var for DataLøn, havde jeg ikke tænkt over at tilbyde mine medarbejdere personalegoder. De skal jo også beskattes. Men DataLøn gør det nemt og overskueligt, så jeg ikke skal bekymre mig om, at der bliver indberettet korrekt - det kører af sig selv”.


Skal dine medarbejdere også have en tandforsikring som personalegode?

Vil du også tilbyde dine medarbejdere en tandforsikring via DataLøn? Og vil du samtidig klare alt det praktiske nemt og hurtigt sammen med lønnen? Så klik ind her under og læs mere om, hvordan du kan give dine medarbejdere en tandforsikring som personalegode.

Læs om Dansk Tandforsikring via DataLøn