Gennem mere end 20 år har ejeren af kvindetøjsforretningen Vivaldi i Odense brugt DataLøn til at udbetale medarbejdernes løn, og gennem alle årene har hun altid haft ro i maven. Når hun skal fremhæve de væsentligste forretningsfordele ved at bruge DataLøn, slår hun både på brugervenlighed og support.

Vivaldi – ikke at forveksle med cafékæden af samme navn – er en high-end tøjforretning til kvinder i Odense. Ejeren af Vivaldi, Birgitte Dyreborg, har det sådan med løn, at det er noget, der skal fylde så lidt som muligt. Lønnen skal selvfølgelig beregnes korrekt, og den skal udbetales til tiden. Men derudover er det en pointe i sig selv, at løn ikke er noget, hun skal bruge tid på eller bekymre sig om, og at hun derfor er gået efter et lønsystem gearet til små virksomheder. Af præcis de årsager har hun i mere end 20 år brugt DataLøn til udbetaling af løn til sine fastansatte og timelønnede medarbejdere. “Lige nu har jeg to fastansatte og så nogle unge piger, der hjælper i butikken på timebasis. Pigerne styrer selv, hvor mange timer de er i butikken, og så taster jeg tallene ind i DataLøn. Sammen med håndteringen af løn til de fastansatte vil jeg tro, at jeg bruger 10 minutter om måneden på løn. Det kan simpelthen ikke gøres hurtigere eller nemmere,” siger Birgitte Dyreborg.

 

_MG_7595.jpg

“Alt foregår automatisk. Lønsedlerne bliver sendt til medarbejdernes e-Boks, og det, der skal håndteres af min revisor, går han selv ind og ordner. Han har aldrig nogle spørgsmål til det.”

 

 

_MG_7507.jpg

Dyrt at misse tidsfrister

DataLøn understøtter alle løn- og administrationsprocesser digitalt. Det betyder, at alle beregninger, overførsler og indberetninger til SKAT, ATP, pension og ferie sker automatisk, når man godkender lønnen. Derudover bliver lønbilag automatisk sendt til e-arkiv, og løn- og fraværsstatistik bliver også automatisk indberettet til Danmarks Statistik. Med andre ord: Opgaven som lønbogholder bliver meget nemmere.

“Noget af det vigtigste for mig er supporten fra DataLøn. Der er altid en ressource, jeg kan trække på, hvis det bliver nødvendigt. Og så er det visheden om, at tingene bliver gjort rigtigt. For en lille virksomhed som min kan det eksempelvis hurtigt blive dyrt, hvis jeg ikke får indberettet til tiden. Med DataLøn misser jeg aldrig en tidsfrist,” siger Birgitte Dyreborg.

“For mig handler løn i bund og grund om, at jeg kan stå på mål for det. Jeg synes, at man som virksomhedsejer skylder sine medarbejdere, at lønnen er i orden. Ellers er det lidt at lege med andre folks penge, og det bryder jeg mig ikke om. Den form for sikkerhed vægter jeg højt. Derfor kan jeg også kun anbefale DataLøn.”

Gode muligheder for support og udvikling

Birgitte Dyreborg fortæller, at når hun trækker på hjælp fra DataLøns support, skyldes det som regel, at de timelønnede medarbejdere får rodet rundt i deres frikort, hovedkort og bikort. Når hun har kontaktet supporten, har hun kun oplevet, at lønkonsulenterne har været hurtige til at hjælpe hende videre, og at problemet er blevet løst.

Udover den gode supportservice er Birgitte Dyreborg også glad for, at der løbende dukker optimeringsmuligheder op, som kan forenkle lønopgaven. Hun har blandt andet bidt mærke i, at hendes timeansatte medarbejdere kan sms’e deres timer til hende via appen SmartLøn, så hun ikke manuelt skal taste timerne ind. “Det er super fint, at den mulighed findes. Jeg har ikke fået sat mig ordentlig ind i, hvordan jeg får det sat op, men det skal jeg nok få gjort. Det handler igen om at gøre lønopgaven så nem som muligt, og selvom det ikke er noget, jeg bruger lang tid på i dag, er det da noget, der kan spare mig lidt ekstra tid og besvær,” slutter hun.

blobid1.jpg

Vivaldis fordele med DataLøn

  • Personlig support og rådgivning
  • Alle beregninger, overførsler og indberetninger til SKAT, ATP, pension og ferie sker automatisk, når man godkender løn i DataLøn
  • Lønsedler sendes automatisk til e-Boks og lønbilag til e-arkiv
  • Automatisk indberetning af løn- og fraværsstatistik til Danmarks Statistik
  • Løbende optimeringsmuligheder bliver frigivet med nye releases af softwaren

 

_MG_7784.jpg

Beregn din pris - du får svar på 1 minut

Er du nysgerrig på, hvad det koster at lave løn hos os? Med vores prisberegner kan du nemt og hurtigt regne din månedlige pris på DataLøn ud - både for lønsedler og abonnement. Vi sender også en mail til dig med din personlige prisberegning med det samme.

Beregn din pris her

 

lommeregner_850x500.jpg