Mand ved computer

Nu bliver det endnu nemmere at lave løn

DataLøn har længe været det førende lønsystem på markedet. Men det betyder ikke, vi står stille. Med vores nye lønplatform sikrer vi nemlig, at vi fortsat kan tilbyde dig et nemt og fleksibelt lønsystem – også i fremtiden.

Tjek min pris

Vi gearer os til fremtiden

Et fremragende lønsystem kræver det helt rigtige sammenspil mellem ny teknologi og høj lønfaglighed. Derfor har vi arbejdet benhårdt på at udvikle og lancere vores splinternye, 100 % cloudbaserede lønplatform. Med den nye lønplatform kan vi fremover reagere endnu hurtigere på nye krav og behov og automatisere processer for dig, der laver løn. 

Nysgerrig på, hvad vi kan tilbyde?

Her et udpluk af de fede funktioner, som du kan få glæde af i DataLøn.

Datalon_clock.svg

Spar tid med automatisk løn

Er der medarbejdere som skal have det samme i løn måned efter måned? Ved at bruge funktionen “Automatisk løn” bliver den samme løn udbetalt hver måned, indtil du ændrer det i DataLøn.

Datalon_end_user.png

Ret fejl i kørt løn

Alle kan komme til at lave fejl. Derfor giver DataLøn mulighed for at rette i udbetalt løn. Og med lanceringen af den nye lønmotor bliver det endnu lettere. Du indtaster blot den rigtige løn, og så laver systemet alle beregningerne for dig.

Datalon_customer_reports.svg

Lav flere rettelser på én gang

I DataLøn er det let at eksportere løntallene til Excel. Det giver mulighed for at analysere tallene på præcis den måde, du ønsker. Du har også mulighed for at lave masserettelser ved at indtaste ændringer i Excel-arket og importere til DataLøn igen. Så er systemet opdateret.

Datalon_payslip.svg

Se lønsedlen på forhånd


Med funktionen "Vis lønseddel" har du altid mulighed for at se en forhåndsvisning af lønsedlen, mens du arbejder med den. Så har du altid styr på, hvad lønkørslen resulterer i, inden den faktisk kører.

Datalon_report_other_transactions_4.svg

Få overblik med rapporter

I DataLøn kan du trække en lang række overskuelige rapporter på tværs af virksomhed, medarbejdere og bogføringsgrupper. Så får du hurtigt et overblik over omkostninger, fravær, ferie, pension, lønudgifter – eller hvad du nu skal bruge.

96_agreement.png

Integrér DataLøn med dine andre systemer

DataLøn kan nemlig tale sammen med en lang række apps og systemer – højst sandsynligt også dine. Det betyder, at medarbejderdata vedr. ferie, kørsel, m.m. nemt kan figurere i DataLøn, og at dine løndata kan overføres til dit økonomisystem.

Skal vi vise dig DataLøn?

Allerede kunde i DataLøn?

Book en rundvisning

Få en gennemgang af DataLøn af Tine eller Susanne – helt uforpligtende.

Rundvisningen er til dig, der ikke er kunde endnu, men som gerne vil have en gennemgang af DataLøn.

Tine_Henriksen-visma-dataløn-200x260.jpg     Tine Henriksen

Susanne-Jensen-visma-dataloen-200x260.jpgSusanne Jensen