Barselsupdate - politikker og kurser

Nye regler for barsel, orlov, fravær og betaling er en realitet for medarbejdere der bliver forældre fremover.

Hvis du vil være spids på, hvad reglerne går ud på, og hvad det betyder for jer (og jeres medarbejdere), kan du hoppe med på kursus, hvor vores jurister fører dig ajour med selve reglerne på bare 1,5 timer.

Kursus: Ny barselslov - få styr på reglerne

Er jeres barselspolitik up to date?

Med de nye regler bør I få tjekket op på jeres barselspolitik (eller kontrakter). Stemmer den overens med de nye regler - og jeres ønsker? Er den for eksempel tidssvarende i forhold til de mange forskellige familieformer, der bliver mere og mere normale? Er den formuleret klart og juridisk holdbart hos jer?

Måske har I slet ikke nogen politik og starter fra scratch?

Vores jurister tilbyder tre forskellige barselsupdates, der hjælper jer på plads med jeres barselspolitikker - alt efter hvad jeres behov er (gælder dog ikke ved overenskomstdækning). Du kan tjekke indholdet af de tre typer updates i beskrivelserne nedenfor.

Lille update

I sender jeres eksisterende barselspolitik (eller kontraktafsnit) for én udvalgt medarbejdergruppe (uden overenskomst) til vores jurister, som gennemlæser den og giver jer telefonisk feedback.

Pris: 2.995 kr.

Ja tak

Mellem update

Vores jurister holder et telefonmøde med dig, hvor de eksisterende vilkår gennemås, og jeres behov og krav til en opdateret barselspolitik bliver afdækket.

På den baggrund får I udarbejdet en ny barselspolitik for én udvalgt medarbejdergruppe (uden overenskomst), så I lever op til den nye barselslov.

Pris: 5.495 kr.

Ja tak

Stor update

Som en mellem update, men vores jurister afholder desuden en times afsluttende webinar for virksomheden. Her sætter I selv agendaen og inviterer præcis de medarbejdere, I vil. Juristerne kan for eksempel gennemgå jeres nye barselspolitik og svare på spørgsmål fra deltagerne - hvad enten det handler om den "tekniske" håndtering af jeres politik og lovgivningen, eller om det i højere grad er den menige medarbejder, der har spørgsmål til sine rettigheder m.m.

Pris: 10.495 kr.

Ja tak

Fra skabelon til færdig barselspolitik

Du kan også vælge gør-det-mere-selv-løsningen ved at tage med på juristernes praktiske kursus "Fra skabelon til færdig barselspolitik". Her investerer du en halv dag og arbejder konkret med en skabelon til en barselspolitik og får styr på at udfylde den. Skabelonen er naturligvis udfærdiget efter alle jurakunstens regler. Overblik, sparring og redskab i én og samme kursusgang.

Tilmeld det praktiske kursus

Barnevogn_baby_bamse.png

Vælg din update - få styr på barselspolitikken