Barselspolitik - få styr på jeres kontrakter

Matcher jeres kontrakter de nye barselsregler?

Med de nye barselsregler bør I helt sikkert tjekke op på jeres medarbejderes kontrakter. De politikker I har om barsel bør reflekteres i kontrakterne, som igen skal reflektere de nye barselsregler. For at opnå dette er en god og tilgængelig løsning at udarbejde (nye) tillæg til medarbejdernes kontrakter, så alt er korrekt i forhold til juraen og jeres politik på området.

Skyd genvej til nye tillæg med vores skabeloner

Vi kan hjælpe dig sikkert på vej med at skabe overenstemmelse mellem de nye regler og medarbejdernes kontrakter (hvis I vel at mærke ikke følger en bestemt overenskomst). For 899 kr. kan du købe vores skabeloner til kontrakttillæg om barsel. Når du udfylder "hullerne" i dem med de specifikke politikker der gælder hos jer (for eksempel hvor meget af barslen I eventuelt betaler), er du på sikker juridisk grund i forhold til de gældende krav og regler.

Køber du skabelonerne, får du 3 specifikke varianter samt en skriftlig vejledning til, hvordan du udfylder dem. Så er du dækket helt ind. Der er 3, fordi der i denne sammenhæng er op til 3 relevante kategorier af medarbejdere:

  • Kvindelige funktionærer (mor eller medmor)
  • Kvindelige ikke-funktionærer (mor eller medmor)
  • Mænd (far)

Bestil skabeloner

Barnevogn_baby_bamse.png

 

Baby-med-sut_orange_Maja.png

Generelt indblik i barselsreglerne

Hvis du har brug for indblik i barselsreglerne generelt og vil være spids på, hvad reglerne betyder for jer som virksomhed - og jeres medarbejdere - kan du hoppe med på kursus, hvor vores jurister fører dig ajour med selve reglerne på bare halvanden time. En god optakt - eller et godt supplement - til at få jeres kontrakttillæg lavet eller fornyet på barselsområdet.

Kursus: Ny barselslov - få styr på reglerne

Hjælp til at udfylde barselsskabeloner

Du kan også kombinere en gennemgang af reglerne med en mundtlig indføring i, hvordan du udfylder vores 3 skabeloner til kontrakttillæg om barselbetingelserne hos jer (i stedet for en skriftlig vejledning). Så skal du vælge at tage med på det praktiske kursus "Fra skabelon til færdig barselspolitik". I løbet af 3 timer bliver du bekendt med reglerne - og klædt på til at udfylde skabelonerne, som du selvfølgelig får med.

Praktisk kursus - udfyld skabeloner

Køb 3 skabeloner for 899 kr. og få jeres kontrakttillæg til at stemme med de nye barselsregler