Få et fleksibelt lønsystem, der passer til dine arbejdstider

Med DataLøn får du et lønsystem, der passer til hotel- og restaurationsbranchen og som kan håndtere løsarbejdere, sæsonarbejdere, elever og andre typer ansatte. Og så kan du tilmed godkende løn, når det passer dig - også om natten.

Kan dit lønsystem håndtere fastansatte og løsarbejdere?

Som sæsonpræget erhverv oplever I måske variation i antallet af medarbejdere i løbet af et år. Og vi ved, at det ikke er opsætningen af forskellige typer medarbejdere og løntyper, som du har mest tid til at bøvle med - det behøver du heller ikke hos DataLøn.

Hos os hjælper vi dig i gang, så du kommer godt fra start med den rigtige opsætning. Og er du i tvivl om noget, ringer eller skriver du bare - vi er her for at hjælpe dig hele vejen.

Se DataLøn indefra Bliv ringet op og hør mere

 

 

restaurant1_850x500.jpg

 

restaurant_850x500.jpg

Godkend lønnen på alle tider af døgnet

Som ejer af et hotel eller en restaurant har du rigeligt at se til. Vi ved, at dine gæster kommer i første række.

Derfor kan du hos os lave og godkende løn på alle tider af døgnet, og med vores supportcenter kan du finde hjælp til lønnen i mere end 700 vejledninger når som helst.

Beregn din pris Bliv ringet op og hør mere

"Jeg vil klart anbefale DataLøn til kolleger i branchen"

Som forpagter af Restaurant Nordstjernen skal Michaell Pedersen ikke kun drive en restaurant, men også sørge for korrekt løn til blandt andet elever, tjenere, kokke, opvaskere og de mange løsarbejdere, der hjælper til i især sommerperioden.

Restaurantens mange personalegrupper gør det ekstra vigtigt at have en lønløsning, der holder styr på de forskellige løntrin og overenskomster for blandt andet færdigudlærte og elever.

Tjek din pris nu

 

 

Restaurant_nordstjernen_850x500.jpg

 

Kundecenter_479_Visma_DataLoen_850x500 copy.jpg

Vi klarer alle overførsler til det offentlige

I DataLøn skal du blot sørge for at taste løn til dine medarbejdere. Så sørger vi nemlig for, at dine indtastninger indberettes automatisk til blandt andet ATP, DAB, FMB DA/LO, DA Barselsfond og Samlet Betaling. Vi sørger også for at indberette alle afregninger til det offentlige - eksempelvis til SKAT. Så er der én bekymring mindre.

Book en rundvisning i systemet

Få overført tidsregistreringerne til DataLøn - helt automatisk

DataLøn kan integrere til et hav af andre systemer inden for hotel- og restaurationsbranchen. Når først integrationen er sat op, kan I planlægge vagter og ferier og registrere tid, som I plejer. Alle jeres indtastninger ryger derefter automatisk over i DataLøn. Det er smart, og det sparer dig for en masse administrativt bøvl. DataLøn kan eksempelvis integrere til Planday, tamigo og Relion.

Se alle integrationerne her

 

Restaurant_nordstjernen1_850x500.jpg

lommeregner_850x500.jpg

Hvad koster det? 

Hvis du er nysgerrig på, hvad det koster at være kunde hos DataLøn, kan du prøve vores beregner - helt uforpligtende.

Du indtaster blot antallet af medarbejdere - så får du svar på 1 minut.

Tjek din pris Bliv ringet op og hør mere

Bliv ringet op og hør mere

Er du nysgerrig på, om DataLøn er noget for jeres virksomhed?

Tine og Susanne sidder klar ved telefonen og fortæller gerne mere om, hvad systemet kan. Og har du brug for at se systemet, guider de dig igennem til det rigtige webinar eller demo.

Bliv ringet op og hør mere

 

Tine_Henriksen-visma-dataløn-200x260.jpg  Susanne-Jensen-visma-dataloen-200x260.jpg