Slip for usikkerheden om ferieloven

Gør arbejdet med den nye ferielov nemt

Få DataLøn nu

Få styr på ferietillægget

Den nye ferielov påvirker kun det lovpligtige ferietillæg på 1 %. Hvis din virksomhed har et ekstra ferietillæg - eksempelvis via jeres overenskomst - bliver det forhandlet på plads særskilt via overenskomstforhandlinger eller lignende. Det gælder derfor om at holde tungen lige i munden, når det handler om beregning og udbetaling af ferietillæg. 

 Book en demo af DataLøn

Få din egen livline til ferieloven

Har du prøvet at få spørgsmål fra medarbejderne om den nye ferielov, som du måske ikke lige har svaret på? Og er du i tvivl om, hvor du finder de rigtige svar?

Så er vores jurister klar. De er nemlig eksperter i både ferieloven og alle andre områder, der har med medarbejdere at gøre lige fra ansættelse til evt. opsigelse. Derfor kan de hjælpe dig med at svare på:

  • hvad der sker med ferietillægget efter de nye regler
  • hvornår du kan udbetale ferie, og hvad I gør i forhold til feriehindringer
  • hvad I skal gøre med 6. ferieuge og feriefridage
  • osv.

Hos vores jurister får du hurtigt svar på dine egne og medarbejdernes spørgsmål, så du ikke skal bruge en masse tid på det - og kan være sikker på, at svaret er rigtigt. Og hvis du vælger et DataLøn Ekspert-abonnement, kan du frit ringe til dem. Uden at det koster dig ekstra.

Køb DataLøn med Ekspert   Læs mere om DataLøn Ekspert

 

Amalie Stæhr Jensen
Legal Manager
Tlf. 72 27 90 16

Tag på kursus i ferieloven

Man kommer langt med artikler og guides - men intet slår et kursus med vores dygtige jurister og løneksperter.
Vi har forskellige kurser i ferieloven, alt efter om du har brug for en grundig gennemgang af ændringerne, vil have styr på reglerne eller vil have ro i maven på den praktiske opsætning i DataLøn.

Se kurserne her