Automatisk integration med Microsoft Business Central

Business Central er ideel for små og mellemstore virksomheder, der vil administrere hele forretningen på ét fælles datagrundlag. 

 
 
 
Integration

Hvordan fungerer integrationen?

Med den automatiske integration til DataLøn kan du overføre data fra dit  lønsystem til dit økonomisystem. Den samlede udgift til løn og personale bliver bogført i Microsoft Dynamics Business Central*, uden at du behøver foretage dig noget.

Kom med på integrationsworkshopLæs vejledning til opsætning i DataLøn

Om Business Central

Business Central er et økonomisystem, der understøtter din virksomheds forretningsprocesser indenfor bogholderi, økonomi, produktion, tjenester, salg, CRM mv. Løsningen er ideel for små og mellemstore virksomheder i forhold til at administrere hele forretningen på ét fælles datagrundlag.

Ring mig op om integrationen

 
 
 
02 Forbind.png

07 Dimensioner.png

Opsæt nemt integrationen direkte i DataLøn og slip for at arbejde i flere systemer. DataLøn sender data til Microsoft Business Central automatisk, når du har sat integrationen op. Det minimerer dit administrative arbejde ved at samle løndata, og du sparer tid og undgår fejl. Du kan også overføre tidligere lønkørsler til Microsoft Business Central til bogføring.  

Gør I brug af bogføringsgrupper efter egne dimensioner i Business Central, kan du også bogføre løn med disse dimensioner. Dimensioner er en smart funktion, hvor du definerer hvilken dimensionsgruppe, som hver bogføringsgruppe skal passe til. I DataLøn kan du også opdele dine lønbilag og bogføringsdata efter dimensionerne og dermed få dem grupperet per bogføringsgruppe. Hvis du ikke benytter egne dimensioner i Microsoft Business Central, vil data vil blive overført med standarddimensionen fra DataLøn.

Book en online demo

Er du nysgerrig på, hvordan DataLøn ser ud og fungerer?

Få en introduktion til lønsystemet og bliv klogere på de mange funktioner, integrationer og automatikker - helt uforpligtende.

  • Få en rundvisning, når det passer dig
  • Få svar på netop dine spørgsmål
  • Se, hvordan DataLøn passer til dine behov

Support følger automatisk med hos DataLøn

  • Support på telefon, mail og chat - både om løn, regler og lovgivning
  • Mulighed for at lave løn tilbage i tiden - hvis der skulle ske en smutter
  • Gratis app, så dine medarbejdere kan registrere tid, udlæg og kørsel på farten
 
 
Support

Om Hella Gutmann

Keld Kirkegaard står for økonomi og løn hos Hella Gutmann, som huser 75 medarbejdere i Viborg. Hella Gutmann er specialister i diagnose & dataløsninger til Autobranchen i Europa.

DataLøn Ekspert

_ _ _ 

*Vær opmærksom på at det skal være cloud-løsningen for at integrationen fungerer.