TimePlan

TimePlan sikrer en effektiv og økonomisk løsning fra vagtplanlægning, tidsregistrering og HR-administration helt frem til udarbejdelsen af løndata, som sendes til DataLøn med få klik.

Med TimePlan giver du dine medarbejdere, afdelingsledere, HR-afdeling, løn-afdeling og controllere struktur og overblik i hverdagen.

I dag benytter over 400 virksomheder TimePlan i 23 lande på lokale sprog og overholder lokale regler.


TimePlan A/S er blevet tildelt AAA Gulddiplomet for højeste kreditværdighed.

Få en gratis præsentation af TimePlan, hvor vi viser dig, hvor meget tid og hvor mange lønkroner du sparer ved at bruge TimePlan.
 
Køb DataLøn nu

Læs mere om TimePlan
TimePlan

Vagtplanlægning

Reducér tiden du bruger på at lave vagtplaner og beregne løn med effektive rutiner og god planlægning. Vagtplanlægning skaber overblik over medarbejdernes arbejdstimer, flextimer og fravær.

Tidsregistrering

TimePlans elektroniske og automatiske registrering af faktiske arbejdstider sparer tid og penge og sikrer dig korrekte lønudbetalinger, som igen giver større medarbejdertilfredshed og sikrer bedre konkurrenceevne.

HR-administration

TimePlan hjælper dig og din virksomhed med alle former for administrative HR-opgaver. Dermed sikrer du, at opgaverne løses optimalt i forhold til den gældende lovgivning, virksomhedens strategi og interne politikker.

Optimal planlægning

TimePlans overskuelige og intuitive brugerflade giver dig et ajourført overblik over dit personale, så du undgår under- og overbemanding, og du overholder dit budget. TimePlan giver dig besked, hvis overenskomster og regler overskrides.

Bedre kommunikation 

Giv medarbejderne direkte besked på mobilen ved ændringer i deres vagtplan, godkendelse af ferie og nye firmapolitikker. Medarbejderne kan desuden nemt kommunikere med hinanden og indberette data, såsom adresse, ferie og tidsstemplinger.

Skræddersyet løsning

TimePlan tilpasses nemt til virksomhedens behov og hver enkelt brugers arbejdsdag. Al data centraliseres sikkert, såsom vagtplaner, kontrakter, tidsstemplinger og lønberegninger, mens budgetter, fravær, løn, m.m. importeres og eksporteres nemt.

Store lønbesparelser 

Lad TimePlan beregne de variable løndele, så du kan koncentrere dig om at sende løndata til Bluegarden med få klik. TimePlan giver desuden et hurtigt overblik over fraværsdage, så du kan søge om refusion, mens du altid har styr på afspadsering, flekstid og ferie.

TimePlan eksporterer nemt løndata til Bluegardens lønsystemer. 

Med få klik sendes arbejdstider, fravær, ferie og variable løndele såsom forskudttidstillæg og overarbejdstillæg i en lønfil til DataLøn. Ændringer i løn- og medarbejderdata opdateres også mellem TimePlan og DataLøn. Bruger du fx DataLøn til lønstigninger, så opdateres dette med en enkel filoverførsel til TimePlan og omvendt. 

Få en gratis præsentation

Læs mere om DataLøn 

For os er budgetdelen en meget vigtig del af TimePlan. Vores medarbejdere i SILVAN varehusene får alle relevante oplysninger om omsætnings- og lønbudgettet importeret direkte ind i TimePlan. Det betyder, at de hele tiden er på forkant med udviklingen, og ikke planlægger at bruge flere lønkroner end dem, der er til rådighed.

Peter Groth, IT & proces konsulent, SILVAN, kunde siden 1999

TimePlan giver et godt overblik og vi kan nemt tjekke, at vi overholder vores hovedoverenskomster. Vi sparer lønkroner og arbejdstid i hverdagen.

Anette Skærris, Lønbogholder, Scandic Hotels, kunde siden 2005

TimePlan har gjort det lettere at lave lønkørsler og har reduceret antallet af fejl markant.

Kicki Berndtsson, Staffing optimizer, Stadium, kunde siden 2007