Indberet arbejdstimer effektivt med Worklogger 

Med Worklogger har du fuld kontrol over alt hvad der foregår i din virksomhed. Fra timeregistreringer, projekt kontering, kundehåndtering, fakturering, produkter og meget mere.

Med vores LiveGEO kan du endda se præcis, hvor dine medarbejdere befinder sig, og hvad de laver.

Prøv Worklogger gratis i 14 dage

Priser og moduler
Enkel og nem løsning  

Bogfør og send fakturaer fra Worklogger

Overfør godkendte timer til fakturaen, vedhæft filer og bogfør i dit regnskab og send faktura til dine kunder med ét enkelt klik.

Få mere tid til din forretning
 

Spar tid og penge

Processen "fra tidsregistrering til fakturering til løn" er optimeret til ganske få klik. Derfor kan du bruge din tid på det, der er vigtigst for din virksomhed.

Flyt fra et andet system til Bluegarden
 

Nem og hurtig løneksport

Worklogger sender indrapporterede timer til DataLøn på få sekunder. Du danner den rapport du ønsker, og vi laver lønfilen.

Tilfredse og glade medarbejdere
 

Gratis og effektiv support

Vi er klar til at hjælpe. Vi tilbyder fjernsupport direkte i Worklogger og hjælper dig i gennem alle processer direkte fra Worklogger. Det sikrer dig den bedste support på den hurtigste og mest effektive måde.
GPS dokumentation

LiveGEO giver dig et komplet overblik over alle dine medarbejderes færden i arbejdstiden. Så kan du altid dokumentere, hvem der har lavet hvad, hvor og hvornår!


Kundehåndtering

Det er vigtigt at holder styr på hvilke kontakter og aftaler du har indgået med dine kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Derfor har vi selvfølgelig gjort det nemt for dig!


Projektstyring

Hold styr på alle dine projekter og kunder. Lav projektbudgetter og følg med i, om de løbende indregistrerede timer holder budgettet.

Præcis timeregistrering

Dine medarbejdere kan nemt indberette arbejdstid via vores App. Timer kan derfra 2-trin godkendes af projektledere og dertil godkendes til fakturering og til løn.

Er du allerede bruger af Worklogger?

Så kan du logge ind her og komme i gang med at lave løneksport til DataLøn med det samme.


Kom i gang her