Undgå fejl med DataLøn

Slip for manuelt tastearbejde

Spar en masse besvær ved at bruge SmartLøn. En gratis app, hvor dine kollegaer kan indberette tid, kørsel og udlæg via mobilen. Helt enkelt. Det sparer dig for tid og minimerer risikoen for fejl.

Mulighed for at rette fejl

Hvis man alligevel kommer ud for, at der er sket en fejl, giver DataLøn mulighed for at lave korrektioner i udbetalt løn. I op til 6 måneder gammel løn. Sidste år blev den funktion benyttet 93.903 gange.

Få mere tid

Er der medarbejdere som skal have det samme i løn, måned efter måned? Ved at bruge funktionen Automatisk løn, bliver den samme løn udbetalt hver måned, indtil man ændrer det i DataLøn.

Ro i maven med prøveberegninger

En funktion vi tit hører vores kunder er glade for, er muligheden for at lave prøveberegninger. Så har man altid styr på, hvad lønkørslen resulterer i, inden den faktisk kører.

Eksporter til Excel

I DataLøn er det let at eksportere løntallene til Excel. Det giver mulighed for at analysere tallene på præcis den måde man ønsker.

Beregn din pris   Få gratis demo

Undgå fejl i kontrakter

Har du oplevet at stå med spørgsmål om HR eller andre personalerelaterede emner, men ingen at spørge til råds? Med DataLøns Ekspert pakke, får du en livline til juridiske spørgsmål, så du ikke behøver bekymre dig om fejl.

“Det vigtigste for mig er supporten fra DataLøn. Der er altid en ressource, jeg kan trække på. Og så er det visheden om, at tingene bliver gjort rigtigt. For en lille virksomhed som min kan det hurtigt blive dyrt, hvis jeg ikke får indberettet til tiden. Med DataLøn misser jeg aldrig en tidsfrist."

- Birgitte Dyreborg, ejer af kvindetøjsforretningen Vivaldi

Læs hele historien her

_MG_7687.jpg