Hvis du har Basis+ eller Ekspert abonnement hos DataLøn, får du fri adgang til Visma LogBuys rabatportaler.

Visma LogBuy forhandler attraktive rabataftaler med de mest interessante og eftertragtede butikker, webshops, fitnesskæder, restauranter, ferieudbydere mv. LogBuy formidler rabatterne og fordelene videre til dig og dine medarbejdere via en nem-at-bruge onlineportal eller den meget funktionelle app (IOS og Android). Så du har adgang til rabatterne overalt, uanset om du er på farten eller sidder i sofaen. Download Visma LogBuy app’en i App Store eller Google Play.

Du kan frit vælge, om I skal have adgang til lækre rabatter til jeres virksomhed, jeres medarbejdere eller begge dele.

Læs mere om de 2 koncepter her. 

   

Rabatportalen til dine medarbejdere

Gennem Visma LogBuy kan du  give dine medarbejdere adgang til lækre tilbud, spændende fordele og gode rabatter i et hav af butikker over hele landet og online.

Du kan tilmelde én eller flere af dine medarbejdere direkte i DataLøn og sørge for, at de har adgang til rabatter i hele Danmark - og online. 

Hvis du laver løn i DataLøn og har Basis+ eller Ekspert abonnement, har du og dine medarbejdere adgang til Visma LogBuy Basic helt gratis. Log ind i DataLøn og administrer aftalen under ‘Tilvalg’ i menuen.

Se nogle af de rabatter, dine medarbejdere kan få fingre i herunder.

Få adgang til rabatterne til dine medarbejdere 

kolleger_400x400.png

zalando_logo.png

Med Visma LogBuy kan dine medarbejdere få fingre i lækre rabatter hos Zalando. 

Sunweb_logo.png

Dine medarbejdere kan lige nu spare 350 kr. i rabat pr. booking på rejser til solrige ferieøer med Sunweb.

adidas_logo.png

Skal medarbejderne i form med nye favoritter fra Adidas? Så kan de lige nu spare hele 30 % på sneakers og træningstøj.

zoo_logo.png

Zoologisk Have giver rig mulighed for et væld af oplevelser for hele familien. Med Visma LogBuy kan medarbejderne invitere familien i København ZOO med 15% rabat.

         

Visma-LogBuy_Dataloen_Landingpage_50%_02.png

En indkøbsportal til jeres virksomhed

Som Basis+ eller Ekspert kunde hos DataLøn, kan jeres virksomhed også få adgang til lækre rabataftaler gennem Visma LogBuy - helt gratis!

Visma LogBuy sørger nemlig for, at du som virksomhed får købekraft som de helt store, så du kan købe ind i mængder, der udløser mærkbare rabatter. De har nemlig forhandlet rabatterne for dig til deres B2B-indkøbsportal, som du har fri adgang til.

Se nogle af rabataftalerne til virksomheder herunder.

Få adgang til rabatterne til erhverv

nemlig_logo.png

Visma LogBuy har sørget for lækre rabatter hos nemlig.com til din virksomhed. Som ny erhvervskunde får du 300 kr. at handle for + 30 dages fri fragt + velkomstgaver! 

topdanmark_logo.png

Du kan også få rabat på erhvervsforsikringer hos Topdanmark, der dækker lige fra ansvar til arbejdsmaskiner. Forsikringerne tilpasses din virksomheds særlige behov og dækker hele vejen rundt.

circlek_logo.png

Få rabat på brændstof og bilvask på Danmarks førende stationer og få samlet alt brændstofkøb på samme faktura. Spar op til 185 øre pr. liter brændstof eller 10 øre pr. kWh hvis du har elbil.  

elgiganten_logo.png

Elgiganten Erhverv er for alle erhvervsdrivende, store som små. Find alt hvad I har brug for til jeres virksomhed og køb på den måde, som passer jer bedst. 

"Personalegoder er bare en virkelig god måde at sørge godt for sine medarbejdere”

Frederik Sandgrav, indehaver af Sandgrav Solution, vil gerne sørge godt for sine medarbejdere. Ifølge Frederik Sandgrav er personalegoder vigtige, fordi de er med til at præsentere virksomheden positivt og samtidig tiltrække nye medarbejdere.

 

Er du nået hertil uden at få svar på alle dine spørgsmål? Så ring til os på tlf: 72279090