Visma LogBuy Basic er en rabatportal, hvor I kan opnå lækre tilbud og rabatter til førende forhandlere og brands. Du kan tilbyde og tilmelde alle medarbejdere i virksomheden Visma LogBuy Basic, når du laver løn i DataLøn.

Læs vejledning her

Om Visma LogBuy Basic

DataLøn har lavet en aftale med Visma LogBuy, så du kan give dine medarbejdere adgang til lækre tilbud, spændende fordele og gode rabatter i et hav af butikker over hele landet og online.

Du kan tilmelde én eller flere af dine medarbejdere direkte i DataLøn og sørge for, at de har adgang til rabatter i hele Danmark - og online. 

Hvis du laver løn i DataLøn, har du og dine medarbejdere adgang til Visma LogBuy Basic helt gratis. Log ind i DataLøn og administrer aftalen under ‘Tilvalg’ i menuen. 

DataLøn login

Visma-LogBuy_Dataloen_Landingpage_50%_02.png

 

En rabatportal til virksomheders medarbejdere.

Visma LogBuy forhandler attraktive rabataftaler med de mest interessante og eftertragtede butikker, webshops, fitnesskæder, restauranter, ferieudbydere mv. LogBuy formidler rabatterne og fordelene videre til dig og dine medarbejdere via en nem-at-bruge onlineportal eller den meget funktionelle app (IOS og Android). Så du har adgang til rabatterne overalt, uanset om du er på farten eller sidder i sofaen. Download Visma LogBuy app’en i App Store eller Google Play.

Læs mere om Visma Logbuy Basic

"Personalegoder er bare en virkelig god måde at sørge godt for sine medarbejdere”

Frederik Sandgrav, indehaver af Sandgrav Solution, vil gerne sørge godt for sine medarbejdere. Ifølge Frederik Sandgrav er personalegoder vigtige, fordi de er med til at præsentere virksomheden positivt og samtidig tiltrække nye medarbejdere.

 

Er du nået hertil uden at få svar på alle dine spørgsmål?