Personalrabatter med Logbuy til alle i virksomheden, når du laver løn i DataLøn.

Visma LogBuy er en rabatportal til dine medarbejdere, hvor de kan opnå lækre tilbud og rabatter til førende forhandlere og brands. Når du laver løn i DataLøn, kan du kan nemt tilmelde og administrere LogBuy for dine medarbejdere i DataLøn. Du får Visma LogBuy med helt gratis til dig og dine medarbejdere med et Basis abonnement.

Hvordan tilmelder jeg os gratis

Dine medarbejdere får lækre tilbud og gode rabatter over hele landet som et personalegode.

DataLøn har lavet en aftale med Visma LogBuy, så du kan give dine medarbejdere adgang til lækre tilbud, spændende fordele og gode rabatter i et hav af butikker over hele landet.

Med enkelte klik i DataLøn kan du tilmelde én eller flere af dine medarbejdere og sørge for, at de har adgang til tusindvis af rabatter i hele Danmark - og online. 

Hvis du laver løn i DataLøn med et Basis-abonnement, har du og dine medarbejdere adgang til Visma LogBuy helt gratis. Log ind i DataLøn og administrer aftalen under ‘Tilvalg’. 

Gratis tilmelding til personalerabatter

Visma-LogBuy_Dataloen_Landingpage_50%_02.png

 

En rabatportal til virksomheders medarbejdere.

Visma LogBuy forhandler attraktive rabataftaler med de mest interessante og eftertragtede butikker, webshops, fitnesskæder, restauranter, ferieudbydere mv. LogBuy formidler rabatterne og fordelene videre til dig og dine medarbejdere via en nem-at-bruge onlineportal eller den meget funktionelle app (IOS og Android). Så du har adgang til rabatterne overalt, uanset om du er på farten eller sidder i sofaen. Download Visma LogBuy app’en i App Store eller Google Play.

Læs mere om Visma Logbuy her

"Personalegoder er bare en virkelig god måde at sørge godt for sine medarbejdere”

Frederik Sandgrav, indehaver af Sandgrav Solution, vil gerne sørge godt for sine medarbejdere. Det gør han eksempelvis ved at tilbyde dem tusindvis af rabatter gennem Visma LogBuy. Ifølge Frederik Sandgrav er personalegoder vigtige, fordi de er med til at præsentere virksomheden positivt og samtidig tiltrække nye medarbejdere.

 

Er du nået hertil uden at få svar på alle dine spørgsmål?