Adgang til Visma LogBuy, når du laver løn i DataLøn.

Visma LogBuy er en rabatportal til dine medarbejdere, hvor de kan opnå lækre tilbud og rabatter til førende forhandlere og brands. Når du laver løn i DataLøn, kan du kan nemt tilmelde og administrere LogBuy for dine medarbejdere i DataLøn. Du får Visma LogBuy med helt gratis til dig og dine medarbejdere, når du er Basis+ eller Ekspert kunde hos Dataløn.

Hvilket abonnement skal jeg vælge

Tilbyd dine medarbejdere lækre tilbud og rabatter over hele landet.

DataLøn har lavet en aftale med Visma LogBuy, så du kan give dine medarbejdere adgang til lækre tilbud, spændende fordele og gode rabatter.

Med et enkelt klik i DataLøn kan du tilmelde én eller flere af dine medarbejdere og samtidig sørge for, at de har tusindvis af rabatter til rådighed i hele Danmark. 

Hvis du laver løn i DataLøn med et Basis+ eller Ekspert abonnement, har du og dine medarbejdere adgang til Visma LogBuy helt gratis. Log ind i DataLøn og administrer aftalen. 

Tilmeld dig Logbuy som medarbejder

Visma-LogBuy_Dataloen_Landingpage_50%_02.png

En rabatportal til virksomheders medarbejdere.

Visma LogBuy forhandler og formidler rabatter og fordele til medarbejderne i Danmarks største virksomheder, kommuner og organisationer. Det betyder, at de kan forhandle de bedste rabatter og tilbud hos de førende forhandlere og brands, så dine medarbejdere kan opnå store besparelser på alt, hvad de bruger i dagligdagen.

LogBuy-appen gør det samtidig let at finde tilbud og rabatter på farten.
Download Visma LogBuy app’en i App Store eller Google Play.

 

Læs mere om Visma Logbuy her

"Personalegoder er bare en virkelig god måde at sørge godt for sine medarbejdere”

Frederik Sandgrav, indehaver af Sandgrav Solution, vil gerne sørge godt for sine medarbejdere. Det gør han eksempelvis ved at tilbyde dem tusindvis af rabatter gennem Visma LogBuy. Ifølge Frederik Sandgrav er personalegoder vigtige, fordi de er med til at præsentere virksomheden positivt og samtidig tiltrække nye medarbejdere.

 

Er du nået hertil uden at få svar på alle dine spørgsmål?