"Personalegoder er bare en virkelig god måde at sørge godt for sine medarbejdere"

Frederik Sandgrav, indehaver af Sandgrav Solution, vil gerne sørge godt for sine medarbejdere. Det gør han eksempelvis ved at tilbyde dem tusindvis af rabatter gennem Visma LogBuy.

Ifølge Frederik Sandgrav er personalegoder vigtige, fordi de er med til at præsentere virksomheden positivt og samtidig tiltrække nye medarbejdere:

“Det er ret væsentligt for mig, at mine medarbejdere har det godt. Og at tilbyde personalegoder er bare en virkelig god måde at sørge godt for sine medarbejdere”.


Frederik Sandgrav ville derfor gerne stille nogle personalegoder til rådighed, og da DataLøn lancerede muligheden for et personalegode hos Visma LogBuy, var det oplagt for ham at tilmelde sig. Medarbejderne hos Sandgrav Solution har også taget godt imod det nye personalegode, og halvdelen har allerede taget det i brug.

DataLøn gør det nemt og naturligt

“Det er fantastisk at kunne administrere personalegoder med lønnen. Det er nemt og naturligt, og det giver god mening for mig, at man kan administrere Visma LogBuy via DataLøn. Det er fedt, at jeg slipper for at logge ind 117 steder, men i stedet bare kan køre det via lønnen.”

Sandgrav Solution hjælper allerede virksomheder med at stå for deres bogholderi. Derfor synes han også, at det var en rigtig god idé, at DataLøn også gør lønarbejdet lettere.

Læs mere om Sandgrav Solutions   Læs mere om Visma Logbuy via dataLøn