Jenni Hjortborg, regnskabschef i Tang Biler

Tang Biler skiftede til DataLøn og fandt større tryghed

Én af de største fordele ved DataLøn er muligheden for at oprette medarbejderne i de rigtige bogføringsgrupper. Tidligere var Jenni Hjortborg nødt til at bruge regneark for at holde styr på de forskellige medarbejdergrupper, men i DataLøn kan hun oprette bogføringsgrupper for hver type ansatte.

 

En glat onboardingproces, en bred palet af funktionalitet og en hjælpsom support.

Det var egentlig på en lidt kedelig baggrund, at Tang Biler endte med at skifte lønløsning til DataLøn. Efter en større opgradering af det tidligere lønsystem voksede utilfredsheden blandt ledere og medarbejdere, blandt andet på grund af forkerte lønkørsler og manglende support. Derfor foreslog Jenni Hjortborg, regnskabschef i Tang Biler, at implementere DataLøn på tværs af koncernens forskellige bilhuse. Jenni Hjortborg har en baggrund som revisor og har tidligere anvendt DataLøn. Hun var sikker på, at DataLøn også ville passe godt til behovene i Tang Biler. En glat onboardingproces, en bred palet af funktionalitet og en hjælpsom support er de primære årsager til, at Tang Biler er så tilfredse med DataLøn.

 

 

Introduktion og behovsafklaring

“Det første, jeg husker fra overgangen til DataLøn, var, at vi fik en virkelig god introduktion til løsningen. Jeg fortalte om de ønsker, vi havde, og fik afklaret, hvad der kunne lade sig gøre. Vores timelønsansatte stempler eksempelvis ind på forskellige afstemningskoder, og det kunne vores tidligere lønløsning ikke længere understøtte, men det kan DataLøn. Det var vigtigt for os. Derudover snakkede vi sammen om lønsedlens layout, og hvordan det stemte overens med vores ønsker,” siger Jenni Hjortborg og forklarer, at hun laver løn til cirka 50 ansatte i koncernen.

Godt i gang med DataLøn

 

TangBiler850x600px2.png

 

“Jeg kan også huske, at DataLøn var gode til at ringe og spørge, hvordan det gik i den første tid efter implementeringen. Det var rart, at de ikke bare gav slip og overlod os til os selv. For man har altid ekstra mange spørgsmål i en opstart. Der har de ydet en virkelig god service. De trådte først et skridt tilbage, da vi var helt trygge.”

Kontakt DataLøn

Oprettelse af flere bogføringsgrupper

Én af største fordele ved DataLøn er muligheden for at oprette medarbejderne i de rigtige bogføringsgrupper. Tidligere var Jenni Hjortborg nødt til at bruge regneark for at holde styr på de forskellige medarbejdergrupper, men i DataLøn kan hun oprette bogføringsgrupper for hver type ansatte.

 

De har funktionæransatte, der går på tværs af afdelinger og bilmærker, og indenfor salg skelner de ydermere mellem medarbejdere, der har ansvaret for henholdsvis nye og brugte biler. De har også mange typer af timelønnede – svende og forskellige former for lærlinge.

 

“Hver gruppe bogfører vi for sig med afdelingsopdelte regnskaber. Det er rart med så mange muligheder for at forme systemunderstøttelsen, så den passer til vores behov. Jeg skal ikke opfinde noget, men kan bruge den funktionalitet, der er i løsningen. Og når der kommer nye medarbejdere til, opretter jeg dem på samme vis som de medarbejdere, vi har i forvejen. Når først én medarbejdertype er oprettet korrekt, kan man bare kopiere det hele, og så er det kun ganske få ting, man skal justere,” siger Jenni Hjortborg.

Derfor er DataLøn nemt

 

TangBiler850x600px4.png

 

God hjælp fra supporten

Udover brugervenligheden i lønløsningen og de mange muligheder for at tilpasse behovet til Tang Biler, lægger hun også vægt på den hjælp, hun modtager fra supporten i DataLøn.

“Det gælder både den information, der ligger på deres website, som jeg selv kan søge frem, men det gælder i høj grad også, når jeg ringer til dem, eller når jeg skriver sammen med dem på chatten. De fleste kender sikkert det der med, at man har snakket med en supportmedarbejder, men når man lægger på, er man faktisk ikke blevet klogere. Sådan er det aldrig med DataLøn. De er virkelig gode til at hjælpe og kan svare på de spørgsmål, jeg har.”

God support kan måske synes lidt sekundært, når det handler om løn, men tværtimod.

“Løn er jo noget af det vigtigste for vores ansatte. Derfor sætter vi også en ære i, at lønnen er rigtig i første hug, så de kan føle sig trygge. På den måde fungerer DataLøn som vores forlængede arm. Den sikkerhed, DataLøn giver os, bliver kanaliseret direkte videre ud til vores ansatte. Det er utroligt vigtigt, at vi kan finde og få hjælp, når vi har brug for det," slutter Jenni Hjortborg.

Om Tang Biler A/S


Tang Biler, beliggende i Holstebro, blev startet i 1981 af Jens Tang.
De har 50 medarbejdere ansat, som tæller både funktionærer for eksempel indenfor salg og timelønnede medarbejdere for eksempel svende og lærlinge.
De er oprettet i DataLøn i 2020.

Med DataLøn kører rigtig mange af dine lønprocesser helt automatisk - og lønsystemet kan endda let sættes op til at tale sammen med de andre systemer, du bruger i det daglige bogholderi. Det betyder, at du sparer tid, som du kan bruge på alle de andre opgaver, der ligger på dit skrivebord.

Verdens bedste lønsystem med Visma DataLøn