Maja Møller Stub bruger kun en enkelt dag på lønarbejdet

Da Maja Møller Stub blev ansat som bogholder i Trappefabrikken A/S i 2019, brugte man allerede DataLøn til at køre lønnen. Og selvom Maja havde lidt kendskab til lønsystemet, var hun en smule spændt på at køre lønnen første gang:

Jeg kan da huske, at jeg var lidt spændt på at skulle lave løn i et andet system end jeg plejede, men heldigvis er DataLøn nemt at gå til. Det hele giver sig selv, og der er ingen bekymringer, fx om man har glemt eller overset noget”, fortæller Maja Møller Stub.

I dag laver hun løn for virksomhedens 12 funktionærer og 10 timelønnede medarbejdere, som hver måned skal have løn. Og selvom hun er virksomhedens blæksprutte, der håndterer alt fra personalejura og løn til regnskab og bogholderi, så bruger hun kun en enkelt dag på lønarbejdet:

“Lønindberetningen er nem og ligetil - der er ikke så meget at tænke over. Hvis der er noget jeg er i tvivl om, så ringer eller skriver jeg bare til DataLøns lønkonsulenter og jurister”.

 

Vigtigt at holde sig opdateret

Maja holder sig løbende opdateret på alt hvad der rører sig inden for løn og HR-verdenen – det er vigtigt i hendes stilling. Derfor får hun hver måned DataLøns nyhedsbrev, hvor hun kan læse om nye funktioner, lovændringer, guides og meget mere:

”Jeg er utrolig glad for de nyhedsmails DataLøn sender ud. Eksempelvis var der en nyhedsmail om ferietillægget, der skal udbetales med maj-lønnen eller en med links til små artikler eller guides om det der lige rører sig. Det synes jeg er rart, og med til at give mig følelsen af, at jeg ikke glemmer noget”.

Hvis hun får spørgsmål fra medarbejderne om ny lovgivning, som eksempelvis ferieloven eller GDPR, er hun opdateret med den nyeste viden. Og hvis hun alligevel er i tvivl, ringer hun bare til DataLøn.

Vil du også holde dig opdateret på løn og HR? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her >>

 

Livline lige ved hånden

Som en del af Ekspert-abonnementet, har Maja nemlig både en livline til løn og juridiske spørgsmål lige ved hånden. Hun behøver ikke bekymre sig om at blive faktureret for juridisk rådgivning, hvis hun har spørgsmål - det er en del af abonnementet:

“Det er rart at man bare kan ringe løs. Jeg har eksempelvis haft brug for rådgivning til hjælpepakkerne og lønnen under corona, eller udbetaling af ferietillæg. Det sker også, at medarbejderne har spørgsmål til GDPR. Så er det altså bare rart at have en livline, man lige kan ringe til.”

Maja bruger både hotline og chatten til at få svar, men som regel finder hun også hjælp i DataLøns supportcenter: 

“Og hvis det skal gå ekstra hurtigt med at få svar, så finder jeg også selv vejledningerne i supportcenteret - de er beskrevet trin for trin, så det er nemt at følge dem”.

Læs mere om Ekspert-abonnementet

 

Trappefabrikken A/S

  • Sælger og monterer trapper efter mål til både private og erhverv.
  • Har ca. 22 medarbejdere.
  • Har et showroom i Ølgod og Birkerød.
  • Har landsdækkende service.
  • Er et af landets største og førende virksomhed indenfor trætrapper.

Beregn din pris - du får svar på 1 minut

Er du nysgerrig på, hvad det koster at lave løn hos os? Med vores prisberegner kan du nemt og hurtigt regne din månedlige pris på DataLøn ud - både for lønsedler og abonnement. Vi sender også en mail til dig med din personlige prisberegning med det samme.

Beregn din pris her

lommeregner_850x500.jpg