Hvis du vil have lønservice all inclusive ...

 

Lønservice er mere end lønindberetning

LønAdministration som lønservice

Hos os hedder lønservice all inclusive LønAdministration. Det betyder kort og godt, at vi tager hele slæbet. Du behøver ikke holde øje med noget som helst, men skal bare levere nogle enkelte tal til os. Så beregner vi det hele og klarer alt, hvad der hører til det at lave løn. Og denne type lønservice kan du få, hvad enten dine medarbejdere er 14-dages- eller månedslønnede.

Lønservice du ved, der bare kører

LønAdministration er lønservicen til dig, der ikke har tid til eller mod på at involvere dig i lønarbejdet overhovedet, men egentlig bare vil vide, at det kører, og at der er andre til at tage hånd om det, hvis der er bump på vejen.

Køb lønservice nu Beregn din pris på lønservice

Vil du have hjælp til at vælge lønservice? Lad os ringe dig op.

DataLøn er også lønservice

Hvis du selv vil have fingrene nede i løndejen, hedder din lønservice DataLøn. Med denne løsning kan du få lønservice med et af vores to abonnementer. Hvad du bør vælge, afhænger blandt andet af, hvor sikker du er på hånden, og om du vil have fri adgang til at spørge vores jurister om alverdens ansættelsesretlige spørgsmål.

Lønservice med vores abonnement DataLøn Basis+

Lønservicen i DataLøn Basis+ inkluderer den - for mange - rigtig betryggende funktion, at vores erfarne lønkonsulenter hjælper dig med at rette fejl i lønnen. Op til 3 måneder bagud i tid. Og uden at det koster dig ekstra, når det sker.

Lønservice med vores abonnement DataLøn Ekspert

Med abonnementet DataLøn Ekspert lægger vi endnu et lag på din lønservice. Ud over alt det basale og automatiske, samt muligheden for at få rettet fejl i lønnen uden videre, får du adgang til kvit og frit at ringe til vores juridiske hotline.

 


Lønservice efter
dit eget hoved

Køb nu

 

Altid med i lønservice: Super support på chat og telefon - alle hverdage

DataLøn Ekspert giver dig lønservice med jura på

Helt særligt hvis du vælger DataLøn Ekspert som din lønservice, får du fri adgang til at ringe til vores jurister. De er eksperter i ansættelsesretlige forhold. Hvad siger ferieloven? Hvad med GDPR og medarbejdere? Er jeres kontrakter i orden? Hvordan opsiger du en medarbejder korrekt? Hvordan tilrettelægger I orlov?

Juristerne sidder klar til at svare på dine spørgsmål af personalejuridisk karakter - alle hverdage fra kl. 9 til 15. Ring på 72 27 90 16.

Vil du se, hvordan lønservice fungerer i praksis? Book en gratis demo