Masser af tilbud til dine medarbejdere

Ved du, at du kan lave en aftale med Visma LogBuy gennem DataLøn? Så får dine medarbejdere adgang til et hav af rabatter på alt fra hvidevarer til kroophold.

Og du kan nemt administrere aftalen i DataLøn.

 

 

Få 1 gratis adgang til Visma LogBuy i 30 dage!

I DataLøn mener vi selv, at Visma LogBuy er det perfekte personalegode, så nu giver vi dig muligheden for at vurdere, om du er enig. Du kan nemlig få 1 gratis adgang i 30 dage!

Hvis du er lige så vild med rabatterne som os, kan du efterfølgende tilkøbe adgang til dig og dine medarbejdere og administrere det i DataLøn. 

OBS! Vil du have 1 gratis adgang nu, så skriv "DataLøn rabat 2019" i firmanavn og jeres virksomhedsnavn i notefeltet under tilmelding.

Få 1 gratis adgang nu

Tilbyd dine medarbejdere lækre tilbud og rabatter

DataLøn har lavet en aftale med Visma LogBuy, så du kan give dine medarbejdere adgang til lækre tilbud og rabatter.

Med et enkelt klik kan du tilmelde én eller flere af dine medarbejdere og samtidig sørge for, at de har tusindvis af rabatter til rådighed i hele Danmark - det perfekte personalegode, hvis du spørger os! 

Normalt er det kun de største virksomheder med mere end 100 medarbejdere, som kan købe adgang til attraktive rabatter via Visma LogBuy. Men fordi du laver løn hos os, har vi sørget for, at du og dine medarbejdere kan blive en del af dette fællesskab til en fordelagtig pris. Så kan I få adgang til spændende rabatter over hele landet.

Log ind i DataLøn og se din pris.

Nyt personalegode

Få gode rabatter med Logbuy

 

Visma LogBuy er en rabatportal til virksomheders medarbejdere, hvor de kan opnå lækre tilbud og rabatter over hele landet.

Visma LogBuy forhandler og formidler rabatter og fordele til medarbejderne i Danmarks største virksomheder, kommuner og organisationer. Det betyder, at de kan forhandle de bedste rabatter og tilbud hos de førende forhandlere og brands, så dine medarbejdere kan opnå store besparelser på alt, hvad de bruger i dagligdagen.

LogBuy-appen gør det samtidig let at finde tilbud og rabatter på farten. 

Læs mere om Visma LogBuy her

“Personalegoder er bare en virkelig god måde at sørge godt for sine medarbejdere”

Frederik Sandgrav, indehaver af Sandgrav Solution, vil gerne sørge godt for sine medarbejdere. Det gør han eksempelvis ved at tilbyde dem tusindvis af rabatter gennem Visma LogBuy. Ifølge Frederik Sandgrav er personalegoder vigtige, fordi de er med til at præsentere virksomheden positivt og samtidig tiltrække nye medarbejdere.

Læs hele historien her

Frederik Sandgrav

Med DataLøn får du mere end bare et lønsystem

Ud over rabatter via Visma LogBuy arbejder vi hele tiden på flere fordele, som du let kan administrere sammen med lønnen. 

DataLøn er nemlig meget mere end et lønsystem. Vi er et hold af eksperter, der sidder og hjælper med alt fra lønfaglige til personalejuridiske spørgsmål, og vi hjælper med at du får indberettet korrekt til det offentlige. Vi er først med den nyeste viden inden for løn og HR, og det betyder, at du kan være sikker på, at lønnen kører helt efter reglerne. 

Er du endnu ikke kunde, synes vi, at du bør tage et kig på, hvad vi kan tilbyde. Vi arbejder nemlig hele tiden på at gøre dit lønarbejde lettere. 

Læs mere om DataLøn

Er du nået hertil uden at få svar på alle dine spørgsmål?

*