KlarLøn - nem og sikker indberetning

KlarLøn er et værktøj til opsamling af løndata til dig og dine kunder. Alle løndata indberettes samme sted. Al dokumentation er på plads. Og alle processer er strømlinet på tværs af kundeporteføljen.

  • Enkel opsamling af løndata fra mange forskellige kunder
  • Strømlining af arbejdsprocesser
  • Samlet overblik over alle dine kunders lønindberetninger
  • Godkendelsesproces, der overholder alle lovkrav for revisorer
  • Mindre tastearbejde og dermed mere tid til andre opgaver

Desuden sikrer KlarLøn, at jeres dokumentation og brug af lønoplysninger fra jeres kunder lever op til persondataforordningen.

Start Tilmelding
DataLøn lønsystem

Sådan fungerer KlarLøn

KlarLøn er en cloud-baseret løsning, der giver både dig og dine kunder nem adgang til at indsamle og indberette løndata. Dine kunder logger bare på KlarLøn, registrerer deres løndata og logger ud igen.

Herefter kan du se dine kunders registrerede løndata i KlarLøn. Hvis alt er i orden, kan du overføre alle data til DataLøn med ét enkelt klik, og lave lønnen som du plejer.

Når du har lønnen klar, sender du den til godkendelse hos din kunde, som kan godkende både via mail og sms. Og når din kunde har godkendt, kører udbetalinger og indberetninger automatisk. Nemt, hurtigt og sikkert.

Book et møde

Snak med en rådgiver

Har du spørgsmål eller behov for sparring, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at tage en en uforpligtende snak om, hvordan DataLøn kan hjælpe dig og dine kunder. Ring eller skriv til os - så kan vi rådgive dig om samarbejde og vores partnerkoncept.

Hold dig opdateret på løn og HR

Husk også at du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev til lønpartnere, som vi sender en gang om måneden. Så er du altid opdateret om alt, der vedrører løn, personale og HR, og du er blandt de første til at høre om nye ydelser og produkter fra DataLøn - til gavn for både dig og dine kunder.

Du kan altid afmelde dig igen med et enkelt klik. Det kan du i bunden af alle de e-mails, du får fra os. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.

 

*