beregn fradrag

Fuld oversigt over Dataløns beregnere

Vores beregnere er et godt værktøj til at få overblik over løn- og skattespørgsmål. Find oversigten nedenfor og vælg beregner nemt.

Er du nysgerrig på, hvordan du bedst kan håndtere løn- og skattespørgsmål? Med vores beregnere har du adgang til en række værktøjer, der gør det let at beregne alt fra skat på fri bil til feriepenge og fratrædelsesgodtgørelse. Lad os dykke ned i, hvad du kan forvente at finde på denne side, og hvordan det kan hjælpe dig med at navigere i lønområdet.

Beskatning af fri bil

fri-bil5.jpg

Når du har adgang til en firmabil, kan skatteberegningerne blive komplekse. Med Visma DataLøns beregner kan du hurtigt estimere, hvor meget du skal betale i skat på den fri bil. Samtidig kan du også beregne dine kørselsfradrag, hvilket kan have en betydelig indvirkning på din samlede skattebyrde.

Beregn skat af fri bil

Befordringsfradrag

Benyt Visma Dataløns beregner til at udregne befordringsfradraget nemt og hurtigt. Denne funktion gør det muligt for brugere at indtaste relevante oplysninger og få øjeblikkelige beregninger, hvilket sparer tid og sikrer, at skattefordelene maksimeres korrekt.

Beregn kørselsfradrag

Spar penge med LønAdministration

Spar-med-loenadministraion-300x210.jpg

At administrere lønninger kan være en udfordrende opgave, især når det kommer til at optimere omkostningerne. Med Visma DataLøn's værktøjer kan du identificere og udnytte forskellige sparemuligheder gennem en effektiv LønAdministration. Dette kan hjælpe med at sikre, at din virksomhed maksimerer dens ressourcer.

Se hvad du kan spare

Hvad koster en medarbejder?

Beregn-en-medarbejder.jpg

At ansætte nye medarbejdere indebærer mere end blot en lønudbetaling. Der er også omkostninger som sociale bidrag, pensionsordninger og forsikringer. Med Beregner Oversigten kan du få et klart billede af de samlede omkostninger ved at ansætte en ny medarbejder, hvilket kan være afgørende for din virksomheds budgettering.

Beregn omkostning

Feriepenge til timelønnede

Feriepenge-til-timelønnet.jpg

Når medarbejdere forlader virksomheden, skal der tages højde for om de har feriepenge til gode. Disse beregninger kan være komplekse, især for timelønnede og funktionærer. Med vores beregner kan du foretage nøjagtige beregninger og sikre, at dine medarbejdere får det, de har ret til, i henhold til gældende lovgivning.

Beregn feriepenge

Fratrædelse af funktionær

Feriepenge-funktionaer.png

Når medarbejdere forlader virksomheden, skal der tages højde for eventuelle fratrædelsesgodtgørelser. Disse beregninger kan være komplekse, især for funktionærer. Her kan du foretage nøjagtige beregninger og sikre, at dine medarbejdere får det, de har ret til, i henhold til gældende lovgivning.

Beregn feriepenge

Find kursus eller webinar

Kursus-vaelger-300x210.jpg

At investere i medarbejdernes udvikling gennem kurser og uddannelse er vigtigt for enhver virksomhed. Find forskellige kursusmuligheder og estimér omkostningerne ved at sende medarbejdere på kurser. 

Brug kursusvælgeren

Beregn optjent ferie

Ferie-paa-forskud.jpg

Beregn nemt hvor meget ferie du har optjent, og planlæg din ferie. Ved hjælp af vores beregner kan du præcist indtaste dine arbejdstimer og få en klar oversigt over din ferie. Dette giver dig mulighed for at planlægge din ferie i overensstemmelse med din optjente ferie.

Beregn ferie på forskud