Hvordan fungerer integrationen?

I Visma TransPA kan dine chauffører hurtigt og nemt rapportere arbejdstid og pauser via tablet eller smartphone med udgangspunkt i tachograf-tiderne på førerkortet.

Når I har sat integrationen op, skal I blot køre indberette timer og kørsel som I plejer. Det hele bliver nemlig overført automatisk til DataLøn.

  • Slip for at lave dobbeltarbejde i begge systemer
  • Få mere tid til din forretning
  • Undgå fejl med direkte overførsel
  • Opsætning i 3 nemme trin

Prøv DataLøn i 3 måneder uden binding

 

 

transpa_850x500.jpg

Kom på et gratis webinar om TransPA

Flemming Nielsen demonstrerer TransPA, og giver dig løsningerne på de mest gængse udfordringer i en transportvirksomhed. Webinaret foregår via Google Meet, og der vil være flere deltagere end bare dig. Du kan selv vælge, om du bare vil være med på en lytter, eller om du vil stille spørgsmål - der er plads til begge dele.

Find en dato der passer dig

  • Ingen ledige datoer - book en demo ved at udfylde formularen nedenfor

Du modtager en mail med link til deltagelse. Vi anbefaler, at du laver en påmindelse i din kalender med dato og tid for afholdelse.

 

VismaTransPA Pos CMYK.png

Om Visma TransPA

Med Visma TransPA får du en samlet digital løsning til alt jeres administrative arbejde. Det gælder både personaleadministration, tidsregistrering og løn.

Få indsigt i jeres hverdag og ressourcer
På baggrund af alle data bliver der dannet nøgletal, som giver dig indsigt i, hvordan I kan blive mere effektive og udnytte kostbare ressourcer fuldt ud.

Bliv ringet op og hør mere

Interesseret?

Flemming-Nielsen.jpg


Er du interesseret i at høre mere om integrationen mellem de 2 systemer, kan du ringe til Flemming på 50 81 02 77 eller på transpa-dk@visma.com 

Hvis du hellere vil ringes op, kan du udfylde formularen. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.